Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У секој случај се завршува пред Ливерпул.

Друга работа за одбележување денеска, појакиот тим од Ливерпул конечно пред послабиот.

Не озбилно, еве Ливерпулци да не кажат оти ги хејтам, сите домашни дербиња во вториот дел до сезоната им посакувам да ги победат. Гостинските нека ги изгубат. И пазете се, еве не на 2 бода. :vozbud:

Не летај високо пиле. Изгубивме од трите кандидати за титулата. Другите мање-више, меѓу кои и вас, ги испердашивме. Ноќта е млада.

Не летај високо пиле. Изгубивме од трите кандидати за титулата. Другите мање-више, меѓу кои и вас, ги испердашивме. Ноќта е млада.

Каде летнав президенте? xD

Со првата реченица :)

Цел пост ми е пишан со доза на озбилност (или како и да се вика :D) како ти кога го отвараше фан клуб Бамбер Бриџ.

Заебанција е таа, демек Јунајтед бил појак од Суарез, бастердот вика да, ама не е доволно за титула, јас викам али доволно е да бидеме пред Ливерпул. Индиректно викам оти сте one man team. Е така, еве ти сеа директно нека те боли. :icon_mrgr:

1526462_746448868712864_801163541_n.png

Стрелци:

Суарез - 19
Агуеро - 13
Реми - 10

Го нема , последните две кола јас ставав табела а змејски дополнуваше стрелци .:unsure:

Секогаш е битно во тимот да имаш доволно играчи за кога некој не е во форма да има кој да го замени и добро да си ја врши работата :P

Секогаш е битно во тимот да имаш доволно играчи за кога некој не е во форма да има кој да го замени и добро да си ја врши работата :P

Повреден е, ако мислиш на нападот.
Кога станува збор за средината, ние неаме играч што треба да биде заменет а камоли некој да го замени :D

Повреден е, ако мислиш на нападот.
Кога станува збор за средината, ние неаме играч што треба да биде заменет а камоли некој да го замени :D
За dragonsky збореше бе ццц.

1526462_746448868712864_801163541_n.png

Стрелци:

Суарез - 19
Агуеро - 13
Реми - 10

Ливерпулци нели бе шампиони ке сте биле ако за НГ сте први на табела?
Гледам од што толку не сакате ни се доближивте на -2 бода:LOL::LOL::LOL::LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom