Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.952
Поени од реакции
8.134
Брат, не 100+ голови, не ССС во напад... На тимот ваш му треба победнички менталитет и ослободување од притисокот наречен Титула во Премиер лига... Клучен фактор зашо не ја земавте титулата е само тоа и ништо друго... Не се сносија со тој притисок, тоа е очигледно, во најбитните натпревари се направија катастрофални грешки и тоа од најискусните... Ќе им треба една за разбивање малер и почнување "нова ера", ама изгледа уште бааги ќе почекат за тоа, ова беше шанса огоромна во кариерата за Стивен, ама "се сопна" јбг...
Малку ли беа 11 победи по ред, па не се ни роботи мајкаму стара да можат се и сешто да победат, башка притисок од цела јавност, медиуми се и сешто, башка поразот дојде од Челзи шо ни во најмала рака не е наивна екипа т.е. не ни знам дали изгубија од некој од топ6 оваа година. Клучно според мене шо гледам никој не го спомнува беше Маноне и подарокот во 88 минута за Насри. Уште тогаш знаев дека ќе се свртат работите во нивна корист. Останаа потоа Ливерпул - Челзи и Евертон - Сити и тука се одлучи сезоната. Овој натпревар немаше големо значење затоа што се освен победа на Сити на домашен терен во последните 2 кола со минимум два гола разлика би било нереално. Тоа е што е, и покрај се ќе кажам дека сум задоволен од оваа сезона затоа што ги надмина сите очекувања.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Абе вие вратете се посилни наредната, ама ако има некои посилни од вас пак џабе. Не е ова Португалија. Оти мислиш дека другите екипи нема да се посилни наредната сезона?[DOUBLEPOST=1399336991][/DOUBLEPOST]
И за мене и за тебе и за сите нас на форумов. Ама во ЛШ не јаде. :pos:
Е добро де, една има. Ама глеј ние кај сме, сигурно за 3-4 не планирам да се пензионирам. До мојата пензија никој нема право да ми пререче за тоа. :свиркам:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Срцето ми се испуни кога го видов Суарез како плаче. И јас плачев заедно со него, ама од среќа. :icon_lol:
Секоја чест за Џерард иако и кај него неколку пати во минатото знаеле да проработат комплексите, ама гомново смрдено канибалско не заслужува ништо подобро во неговата фудбалска кариера. Се би дал да го гледам како плаче вака на секоја утакмица.

Инаку повторно прејака сезона. После победата на Ливерпул против Сити кајгана форумот доби околу 50 нови членови, фанови на Ливерпул кои бараа постови од почетокот на сезоната кај што се смееме на нивните шанси да ја освојат титулата. Еден дури и ископа мој пост кај што викам дека такво нешто е тешко и да се замисли, а не пак да се оствари. Ех, баш би сакал и сега да ме цитира... да си поправиме муабет малце. :icon_lol: И после натпреварот со Сити кажав дека очекувам да проработи лузерскиот менталитет кај нив. Така и се случи... само што ова ги надмина моите очекувања... Па сигурен сум да се собереа Иствуд, Линч, Тарантино, Спилберг, Копола, Хичкок, Скорсезе, Кјубрик и Манчевски заедно не би можеле да смислат вакво нешто. Победуваат против директниот конкурент за титула Сити со 3:2, нивните фанови масовно се регистрираат на форуми, масовни собири за славење на неосвоената титула, нивниот капитен плаче како се да е готово и ја изговара легендарната реченица this does not fucking slip now. За да после неколку дена, истиот тој се лизне и да ја испушти титулата против екипа на која им ја поклони истата пред 4 години, на доста сличен начин. Па уште и утакмицата од прееска... :cuc:

Тоа е. Можеби уште наредна сезона ќе освојат, а можеби пак ова е најблиското нешто до титула што ќе го доживее оваа нивна генерација на фанови. Се надевам на второто. :icon_lol:

И за крај едно поздравче до канибалот. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Може ги заменивме местата оваа година во Премиер Лигата со Ливерпул, ама на крајот тоа победничкото не им го дадовме :D
Поврзаност блиска, менталитет скроз различен, што би рекле Србите "Једно Брдо - Два Универзума" :cool:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.952
Поени од реакции
8.134
Не одев јас во школо, немав превоз од планина како да се симнам и не знам имиња како се пишуваат. Може сум згрешил оти во ниту една буква од коментарот не сум сериозен, ама ти по македонски јазик и литература не си учел за сарказам па затоа све испомеша. :icon_lol:

п.с. Иако Раул никад не заиграл во Премиер Лига сепак има освоено исто титули колку и Џерард. Истото се однесува и за Величе Шумуликоски. :свиркам:
:cuc::cuc::cuc::cuc:
Како Грујо до сега не пратил скаути да те исскаутираат за нов министер за сарказам и ренесанса уште повеќе ме чуди. Чим после втор пост во дискусија се фалиш колку си добар во сарказам сигурно имаш 200 potential на football manager, инаку Величе има 16 passing колку и Џерард затоа можеби се на исто рамниште. Сигурно заради смешкото шо го користиш на крај на реченица нешто тука најверојатно има проблем, потруди се нареден пат да оставиш подобар впечаток од кај знајш шо бива.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
:cuc::cuc::cuc::cuc:
Како Грујо до сега не пратил скаути да те исскаутираат за нов министер за сарказам и ренесанса уште повеќе ме чуди. Чим после втор пост во дискусија се фалиш колку си добар во сарказам сигурно имаш 200 potential на football manager, инаку Величе има 16 passing колку и Џерард затоа можеби се на исто рамниште. Сигурно заради смешкото шо го користиш на крај на реченица нешто тука најверојатно има проблем, потруди се нареден пат да оставиш подобар впечаток од кај знајш шо бива.
:свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.472
Поени од реакции
65.788
Извинете за оф-топик ама очекувам вечер Ливерпул да не победи.
Дечко, како беше, 3.000Е пред утакмица, и 10.000 после?

Нешто за денес, прелазче така?

Или дај нешто коефициент до кај 900...

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.952
Поени од реакции
8.134
Дечко, како беше, 3.000Е пред утакмица, и 10.000 после?

Нешто за денес, прелазче така?

Или дај нешто коефициент до кај 900...
Man Utd - Sunderland 1, 1.30, giggs the chosen one

oh... wait...

R

red.devil

Гостин
На некои малце покасно ги фаќа кризата... ѓоа интернет експлорер :свиркам:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
594
Поени од реакции
489
Neznam sto ne i e jasno na fanovite na Liverpul, samiot nacin na koj zavrsi natprevarot so tri gola za 10 minuti (od Kristal Palas), e smesen. A toa sto mozebi na toj nacin ja izgubija titulata e bonus :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.976
Поени од реакции
11.617
Чекајте малце, нели собирот на Ливерпулциве беше планиран одамна, уште пред 2-3 месеци негде, кога нели, се' уште не се знаеше ништо. Така да не гледам причина да го споменувате.

И аман веќе нека ми го прати некој гифот, трет пат пишувам. :D

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Може највише патиме денеска, али повелете најнапатените од фан клуб: Манјун.

Едино браво за членот:

Се глеа кој на кое ниво е.

More to follow (?)
Хм, се однесуваш како дете од 5 години. Ајде сега и дома да не не смеам да спомнам за поразот на Ливерпул? Си коментираме во наш фан клуб, никој не те тера да читаш. Што да речам за цел ремет константно што го јадеме ние сезоната?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Хм, се однесуваш како дете од 5 години. Ајде сега и дома да не не смеам да спомнам за поразот на Ливерпул? Си коментираме во наш фан клуб, никој не те тера да читаш. Што да речам за цел ремет константно што го јадеме ние сезоната?
Ништо немој да кажуваш. Спремај се зошто и следната ќе ти биде иста :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom