Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ова секој играч го може :pipi::свиркам:
Полека со свршвање на Кутињо, оти в година ко ќе го побара Челзи, Реал.... ќе пиштите предавник, пи*ка, ваков онаков, исто како со Овен, Алонсо, Маскерано, Торес, Суарез, Реина...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Полека со свршвање на Кутињо, оти в година ко ќе го побара Челзи, Реал.... ќе пиштите предавник, пи*ка, ваков онаков, исто како со Овен, Алонсо, Маскерано, Торес, Суарез, Реина...
Ами ко така, сите звезди се "ризични" пошто сите се потенцијална мета на другите клубови, ако е така, ќе треба само на Спиринг да свршуваме и остала багра, а знајш, искрено, тешко можи да ти дојди на него....:D :D :D
(се извинувам на речникот за "возрасни")

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Имам една одлична идеја
Да се банираат од темата сите членови кои ја користат истата за серкање и мочкање

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ами ко така, сите звезди се "ризични" пошто сите се потенцијална мета на другите клубови, ако е така, ќе треба само на Спиринг да свршуваме и остала багра, а знајш, искрено, тешко можи да ти дојди на него....:D :D :D
(се извинувам на речникот за "возрасни")
Само за просечни тимови се "ризични" сите ѕвезди. За Јунајтед, Сити, Челзи не се баш, тие ги привлекват ѕвездите.

S

Stivie G

Гостин

Кутињо не мрда никаде додека не ни донесе титула во ПЛ :cool:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Само за просечни тимови се "ризични" сите ѕвезди. За Јунајтед, Сити, Челзи не се баш, тие ги привлекват ѕвездите.
Па така е, ама сакам да ти кажам, зошто да не уживаш во нивните потези барем дури се тука, зошто би се секирал што ќе се случи во иднина?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
играњето во ЛШ привлекува друже, тоа најмногу.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Имам една одлична идеја
Да се банираат од темата сите членови кои ја користат истата за серкање и мочкање
Брат, не е проблем, ако си за Премиерлигашка дискусија, бујрум повели, ќе дискутираме, ама пошто никој/ретко дискутира за ПЛ, мора нешто вака. А за банирање, едно 97% сме за банирање во тој случај

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Брат, не е проблем, ако си за Премиерлигашка дискусија, бујрум повели, ќе дискутираме, ама пошто никој/ретко дискутира за ПЛ, мора нешто вака. А за банирање, едно 97% сме за банирање во тој случај
Повеќе се заебавав со тоа. Но и кога некој се обидува да започне добра дискусија, мислењето му се губи во препукувањата на оние исти неколку члена. Осет малку.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Па така е, ама сакам да ти кажам, зошто да не уживаш во нивните потези барем дури се тука, зошто би се секирал што ќе се случи во иднина?
Уживам јас, ама не сум дволичен, уживам до крај, и почит кон нив, а не од ко ќе напрат се за тимот, а слепците наши ќе ги избркат како кучиња, да плукам по нив, како 70% од навивачите на Ливерпул.

играњето во ЛШ привлекува друже, тоа најмногу.
Ливерпул ЛШ нема да види уште 100 години како тргнала работата, продај Суарез, купи Аспас.

Секако :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Повеќе се заебавав со тоа. Но и кога некој се обидува да започне добра дискусија, мислењето му се губи во препукувањата на оние исти неколку члена. Осет малку.
Епа еве вчера пишав јас за Хупер (сигурен сум ќе ми го најдиш постот) и зошто еве не ми реплицира на тоа, ќе отворевме дискусија за новиве екипи, поточно за екипите кои се борат за опстанок, јас и ти, па сигурно и други ќе се придружеа покасно

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Епа еве вчера пишав јас за Хупер (сигурен сум ќе ми го најдиш постот) и зошто еве не ми реплицира на тоа, ќе отворевме дискусија за новиве екипи, поточно за екипите кои се борат за опстанок, јас и ти, па сигурно и други ќе се придружеа покасно
Затоа што од денес ја следам темата :noze:
Но нема веза тоа. Секогаш сакам да се вклучам во добра дискусија, но поради 90% од измет постовите тука и не ми се влегува.
Ама ај, оти и нашево почнува на тоа да личи.

Мислење за екипите ќе пишам некој ден пред почетокот на сезоната. Сега е се многу рано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom