Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Besiktas agree personal terms with Tottenham striker Adebayor.
Ајде фаќај магла :cool:

Со намера е и Евертон да ги упропасти. :вонзем:
Мартинез ко демек ги упропасти Виган?

Виган и од Чемпионшип ќе отпаднат без него, само тој знаеше да им најде родум од Хондурас играчи и да ги прави дека се ПЛ ниво. Затоа Кенрајт го зеде во Евертон, слична филозофија имаат клубовите (долгови, финансиски проблеми ).

Го баталивте countdown-от на темава:
1005980_561058267280216_304021887_n.jpg

Активен Норвич. :D

Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 13m
FC Twente midfielder Leroy Fer will undergo his medical for Norwich City today. Reported 5-year deal. £4.3m fee -W.

Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 14m
Blackburn Rovers' Martin Olsson is also set to complete his move to Norwich City today on a 4-year deal. Reported £2.5m Fee -W.

Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 13m
Toby Alderweireld's father and agent confirmed the most concrete interest is coming from Norwich City. Negotiations haven't begun

^
+ Карло Неш, како замена за Руд кој замина на позајмица во Престон

39 годишен голман. Ако ми е точна иформацијава последен пат на голот застанал во сезоната 2006/2007
Незнам колку им е паметен потегов на Норич

^
+ Карло Неш, како замена за Руд кој замина на позајмица во Престон

39 годишен голман. Ако ми е точна иформацијава последен пат на голот застанал во сезоната 2006/2007
Незнам колку им е паметен потегов на Норич
голманот не ни мора да тренира секој ден, психолошкиот момент е клучен. Концентрацијата најмногу :) за агилност ќе се врати со две недели теретана, згибови... :))))
Кај нас ВДС на пример не тренираше секој ден, па пак си бранеше на нивото кое го имаше до последно.

а и сигурно ради реда им е земен овој, колку за секој случај, константен е Руди.

Де некој нека ме потсети како се викаа овие фаците што ги земаа Ливерпул, освен навивачите на Ливерпул и на нивните екс екипи никој друг не ги познава мислам. :D

Де некој нека ме потсети како се викаа овие фаците што ги земаа Ливерпул, освен навивачите на Ливерпул и на нивните екс екипи никој друг не ги познава мислам. :D

Ние не се фалевме со Роналдо, Фабрегас, Бејл итн. А и Коло Туре ако не е фаца не знам кој е:icon_lol: и е позвучно име од било кој играч што ќе го купи манчестер летово:LOL:

Ние не се фалевме со Роналдо, Фабрегас, Бејл итн. А и Коло Туре ако не е фаца не знам кој е:icon_lol: и е позвучно име од било кој играч што ќе го купи манчестер летово:LOL:

Да бе, колку има Коло, 32? Тоа се вика крпење. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom