Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Жално, ај следно коло чекај го :/Ја ги чекам ГГ норич

фак ју бе има време уштеЖално, ај следно коло чекај го :/
Mестачи како нас сефак ју бе има време уште
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 17:38 ---
ридинг станаа мајстори за вртење утакмици 1-2
Болдираните тези се на навивачите на Ливерпул, кој сега ја слават победата на тимот составен од 10 играчи на Даглиш кој го избркаа затоа што не го движел клубот во права насока...Wisdom is not good enough they said
Carragher is too old they said
Agger is made of glass they said
Johnson is not the best full-back in the EPL they said
Lucas will never become a great player they said
Henderson is a waste of money they said
Gerrard is past his peak they said
Downing can't assist they said
Sturridge will be a flop they said
Suarez won't pass they said
RODGERS IS NOT GOOD ENOUGH FOR LIVERPOOL THEY SAID !!!
На ви го Ливерпул, се надевам дека уживавте во денешново шоу.
Нагоре!
Првото беше точно порано, али Агер одамна е челик направен, нешто што некој пробуваше да го демантира тука. За второто пред недела дена имаше некои дискусии за Лукас кои ми паднаа у очи. За Хендерсон голем број имбецилни навивачи што не го разбираат притисокот да се игра за Ливерпул го осудуваа првата сезона. Џерард никој не кажал дека го помина врвот, туку на почеток на сезоната воопшто не се вклопуваше во играта и повеќе делуваше како да смета, али пошто нема пропуштено ни минута во ПЛ оваа сезона одлично се вклопи во тимот и сите проблеми се надминати. За Даунинг ова беше факт претходната сезона, али откако Роџерс му рекол дека ако не се подобри ќе си иде почна да трча ко ненормален. Треба цело време да му гори под газот за да игра изгледа. Последното се однесуваше за комбинацијата меѓу Стариџ и Суарез, ако продолжат како денеска би биле одличен тандем.Болдираните тези се на навивачите на Ливерпул, кој сега ја слават победата на тимот составен од 10 играчи на Даглиш кој го избркаа затоа што не го движел клубот во права насока...