Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Велемајсторот барал константност на тимот. Кога ќе изгуби?

Јас сметам дека полегитимно е да бара тимот да биде константен кога ќе победува. За губење не е проблемот под негово водство.

А од друга страна имаме „со тој тим толку“. Фанска изјава

А Роџерс вика: ни треба константност“. И фановите климаат со главата, да да.

Па нели „со тие играчи толку?“

Се што се случува на и околу Енфилд е ретардирано.

Rodgers out, or R.I.P. Liverpool

Зарем е толку тешко да се одбере?

П.С. Брате Џерард, Стивен.

Фала ти што младоста ќе можам да ја дозирам кога ќе им кажувам на моите (посвоени) внуци, дека сум те прател константно. Ке им кажам посебно за голот против ManUre од катаљон метри. И за голојте против Олимпијакос и Вест Хем.

Но...

Ако имаш тро акал во глаата, уште во јануари напушти го Ливерпул, и во неколкуте години што ти остануваат од твојата блескава кариера, побарај ја среќата на друго место.

Ние ке те памтиме како legend among the mortal men. А ти ќе си ја крунисаш блескавата кариера некаде.

Пример Јувентус. Одма би те зеле, слушај ме.

Искрен поздрав и препорака од чоек што уш малу две децении навива за истиот тим, како и ти.

Некој да даде видео од утакмицата Евертон-Јунајтед пред 3-4 годи,кога во последните три минути Кејхил и Артетаизедначија за нерешено,или како беше...

Едит:Најдов :)
--- надополнето: 27 декември 2012 во 15:37 ---

(y)

Кагава повреден е ?
Не, поради техничка одлука беше изоставен вчера, иначе се загреваше на ОТ. Игра против ВБА. : - )

20723_442393642482117_1754468404_n.jpg
:icon_lol:

Почитувани,
со задоволство Ве известуваме дека од 01.01.2013 година нашата програмска шема ќе биде збогатена со каналот Sport Klub Prime. ТЕЛЕКАБЕЛ прв и единствен во Македонија го вклучи каналот SK Prime во својот основен аналоген пакетБЕЗ ДОПЛАТА на општо задоволство на своите корисници.

Среќни Новогодишни и Божиќни празници,
Ви посакува Телекабел.

Тешко само на тие што се на Њљизоо, поскржав и понеинвентивен оператор за нешто ново, здравје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom