Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Не е се во парите. Да парите го диктираат фудбалот ама не е се во парите.Демек сега не се игра за задоволството да се крене побеничкиот трофеј? Демек кога фудбалерите ќе освојат тиула мислат "Леле супер што освоивме сега бонусите ќе ми стигнат"
Апсолутно имаат желба да бидат најдобри. Ама повторно тимовите што имаат најмногу пари имаат и најголеми шанси да го дигнат победничкиот пехар. И бонусите се сепак огромна мотивација.

Денешните фудбалери се робови додека им трае кариерата. Од начин на однесување, начин на исхрана, режим за спиење, менаџери, притисок, огромен број на тренинзи, реклами и снимања, глумење хуманитарци... Многу е логично да сакаат сето тоа залагање да го наплатат убаво.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Самиот тим (ManU) нема чест. Нема ни Ж, ниту Ѓ од чест. Како што спомнав и претходно, на ManU не му беше проблем да го донесе Овен, да го купи В.Перси. Едноставно, takvi si se tie, bescastniyi
Што ќе им е на Јунајтед чест? :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Апсолутно имаат желба да бидат најдобри. Ама повторно тимовите што имаат најмногу пари имаат и најголеми шанси да го дигнат победничкиот пехар. И бонусите се сепак огромна мотивација.

Денешните фудбалери се робови додека им трае кариерата. Од начин на однесување, начин на исхрана, режим за спиење, менаџери, притисок, огромен број на тренинзи, реклами и снимања, глумење хуманитарци... Многу е логично да сакаат сето тоа залагање да го наплатат убаво.
Или такозвани агентите на играчите се најлакомите суштества...најчесто они алчат поише по пари и најчесто после играчот страда кога ќе биде означен дека игра само за пари....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
И во реален живот, докажано е дека „од чест не се живее“.
Во Премиер лига, од чест - уште помалку.
:rolleyes:
Па што бараш тогаш чест?
Или сам себе го убил Хитлер или кој беше? :X3:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па што бараш тогаш чест?
Или сам себе го убил Хитлер или кој беше? :X3:
Мене ми е чест да кажам дека навивам за почесните тимој од нечесна лига.
И нормално, убавата поговрка дека, се е џабе без чест.

П.С. јас не се сомневам дека МанУ би го потпишал и Тевез (пак) ако тоа е добитната комбинација
тоа е тоа

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

П.С. јас не се сомневам дека МанУ би го потпишал и Тевез (пак) ако тоа е добитната комбинација
тоа е тоа
И пак на исто доаѓаме, само што изнапишавме 10 постови :icon_lol:

2

~2A

Гостин

тоа е тоа
Јас не знам дали тренираш или ваков си со вроден талент. :свиркам:
Не знаеш уште што да не доприкажиш или толку ти станал опсесија Манчестер Јунајтед или како ти што го викаш Manure,па од уста не го вадиш. :icon_lol:
-Чесно е за играч од кој има 1 година договор,да се плати 20тина милиони?

Јас искрено мислам дека нечесно изиграа Ливерпул со купувањето на фудбалери кои што дадоја ненормални суми,а досега не покажаа ни 50 % од тоа што се платени. Но,само еден ќе спомнам...

-Керол?
Ептен (не)чесно од ваша страна,давате 35 милиони за фудбалер кој што една сезона "живнал" во ПЛ тро од тро и оп 35 милки! (y)

Исто друга работа ќе спомнам од "чесноста" на Ливерпул коишто не пропуштаат прилика, да ја спомнат Минхенската несреќа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom