Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Јас освен РВП не видов друг да се труди да направи нешто...
За него ми е мака, се трудеше ама сам не се игра!

Јунајтед, Шити, Тотнем и Ливерпул(во Европа) да беа друга приказна ќе беше ама тоа е, годинава англиските екипи слабо!

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Го нема најдоброто од Англија и тоа ќе се случува!
Еден Сандерленд подобро би изиграл од Арсенал вечерва:facepalm:
Се покажаа "најдобрите" во претходната фаза..:icon_mrgr:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не поминуваат секогаш подобрите понатаму. Се е до мометот и моменталната форма!
А дека ќе се претставеа подобро од Арсенал гарантирам со глава, ама не можат!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Го нема најдоброто од Англија и тоа ќе се случува!
Еден Сандерленд подобро би изиграл од Арсенал вечерва:facepalm:
Како бе го нема?Па јас колку што знам Челзи уште се во ЛШ
:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најдобрите од 2008 до 2011 играа 3 пати финале, не може се на наш грб увек да иде :icon_mrgr:

Шала, ама англискиве екипи мора уште следната сезона да се вратат како до лани и да си ја сфатат сериозно работата. Само прашање е кој ќе го фати возот сезонава (4 место). Да не испадне Њукасл на крај ...:unsure:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не сакам да провоцирам и да се расправам вечерва, ама барем оваа сезона, фанови на Ливерпул и Јунајтед нека не ми кажуваат како Арсенал се претставил во ЛШ.

Значи зборувам за сезонава во ЛШ, не сакам сега мерење кој колку титули имал во ЛШ, 8-2 финити и сл.

Но у секој случај, заслужен ремет на наша сметка, шо да правиме, толку ни е силата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За него ми е мака, се трудеше ама сам не се игра!

Јунајтед, Шити, Тотнем и Ливерпул(во Европа) да беа друга приказна ќе беше ама тоа е, годинава англиските екипи слабо!
Само ќе бидам реален и ќе го тргнам ЛФЦ од твојава листа.... Моментално не е во позиција да ја претставува Англија во право светло.... :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не сакам да провоцирам и да се расправам вечерва, ама барем оваа сезона, фанови на Ливерпул и Јунајтед нека не ми кажуваат како Арсенал се претставил во ЛШ.

Значи зборувам за сезонава во ЛШ, не сакам сега мерење кој колку титули имал во ЛШ, 8-2 финити и сл.

Но у секој случај, заслужен ремет на наша сметка, шо да правиме, толку ни е силата.
Другар јас за Арсенал навивав вечерва, ако мислиш дека нешто сакам да реметам. Ме нервира фактот дека денес Арсенал не изигра ама баш ништо, беа како изгубени германци и тоа ме нервира. Значи си коментираме само, дискутираме. Или ако не игра Јунајтед или ливерпул во ЛШ не смеат да коментираат? Да знаеме?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Не е ремет, не видов некој да го руга Арсенал класично...едноставно беа надиграни...си го признаваш тоа, треба и Венгер да си го признае...и да ни пушти наредна сезона ние да играме во ЛШ :P

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Не поминуваат секогаш подобрите понатаму. Се е до мометот и моменталната форма!
А дека ќе се претставеа подобро од Арсенал гарантирам со глава, ама не можат!
Види вака, и на Арсенал да му се погодеа моментот и формата можеби ќе го тепаа Милан. Ама тоа се муабети од типот "што би било кога би било".;)
Веројатно поголем срам и лошо претставување е да испаднеш по групи мада и ова е тука негде.:pipi:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Само ќе бидам реален и ќе го тргнам ЛФЦ од твојава листа.... Моментално не е во позиција да ја претставува Англија во право светло.... :)
Ливерпул каков и да има состав, може ќе изгуби, ама нема да се срами и ќе пружи отпор, тоа ми е муабетот, Инаку и моите годинава беа слаби во ЛШ во групна фаза, затоа ќе си играат ЛЕ. Доколку се пласираа друга ќе беше приказната ама здравје за до година планираме :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не е ремет, не видов некој да го руга Арсенал класично...едноставно беа надиграни...си го признаваш тоа, треба и Венгер да си го признае...и да ни пушти наредна сезона ние да играме во ЛШ :P
Па како тргнало, Њукасл изледа сите ние ќе го пуштиме.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Мизерија :(

Волку очајна игра на Арсенал немало од дамна, дебили не трчаа уопште, Милан не победи 4-0 без замарање...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491

Волку очајна игра на Арсенал немало од дамна, дебили не трчаа уопште, Милан не победи 4-0 без замарање...
Венгер ви е најголемиот виновник за ваквов пораз, а и за овој период на олку слаб Арсенал...без лутење. Алегри тактичко го уништи денес, ако сме реални.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Случајно да не си оди Венгер после резултатов или уште нема такво нешто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom