Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Очигледно не знаеш да водиш конверзацја. Ако имаш до 18-19 години имаш да учиш (не сфаќај ко навреда, напротив) а ако имаш над 20тина треба да се подзамислиш (ова сфати го ко добар совет)

Е сега да се вратам на твојот ре-пост. Побарав-добив-се заблагодарив?! Што овде не ти е јасно, ШТО?!
Дали делува напнат мојот пост во темата за дербито (ако не си го прочитал, иако не верувам дека е така..тркни, види го)
За тие специјално овластени лица што збориш...е тие пријателе го имаат изгубено кредибилитетот во очите на целата светска фудбалска јавност. Не сакам да генерализирам, но, по се изгледа дека само фанови на Јунајтед гледаат со почит према нив.

Тоа што ми најдоа линк го промени моето мислење, не знаев дека има лична изјава на Суарез за такво нешто, немаше до сега ниеднаш на официјалната страна на ЛФЦ.

И како тоа на Евра му е дозвлено да прави такви неспортски потези...а Суарез го обвинувате зошто ја шутнал топката. Дали според тебе Евра треба да биде казнет за крајно не спортско однесување на овој натпревар?!
Од форум да се навредам псс, ќе треба да си го одземам животот. Само сте ми интересни и си се понашам како што треба, не сум на конкурс за работа :icon_lol:

За првиот пасус не знам што да ти речам,што и да речам крив сум , ама сепак си стојам на тоа дека си има професионални лица кои што ги вршат тие работи,а ние вака како на пр.јас,ти и секој член од форумов,само можиме да зборуваме дали се во право или не.

Вториот пасус, ете признал и сеа то е то. Само поентата ми беше цело време бараше линк,а знам дека знаеше претходно!Оти овој линков е одамна.

Третиот пасус колку што знам Евра се радуваше кај своите навивачи,така да тоа не треба да се казни.
Ако се сеќаваш Гери Невил се радуваше пред вашата публика и за тоа беше казнет(нз точно која година беше..).

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти верувај си на се што ќе прочиташ. Така он ќе отиде негде и ќе кажува дека го нарекол црнец. Не верувам дека е Суарез а ни Тери, расист. Неможе да се докаже тоа. Што си кажуваат фудбалерите меѓу нив си е нивна работа.
Значи на линкот да не му верувам т.е. не е веродостоен, тебе да ти верувам?
Друже тој има изјавено, и во случај ако пишуваат во негово име,слободно тој може да ги тужи!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значи на линкот да не му верувам т.е. не е веродостоен, тебе да ти верувам?
Друже тој има изјавено, и во случај ако пишуваат во негово име,слободно тој може да ги тужи!
Немора мене да ми веруваш, ама ако незнаеш колку глупости се пишуваат во било кој весник тогаш тоа си е твој проблем. Можеш само да ги погледнеш нашиве тука и да заклучиш. 100 пати порелевантно би било видео од изјавата на Суарез. Вака мал милион пати се десило некој нешто да изјави па да се преведува и да искочи сосема 10то.
Суарез има праено глупости у кариерата ама до сеа никој не го обвинил за расизам. Барем тоа што доаѓа од таква земја и што игра со такви во репрезентација ми е еден + да знам дека тоа беше чисто лигавење од Евра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од форум да се навредам псс, ќе треба да си го одземам животот. Само сте ми интересни и си се понашам како што треба, не сум на конкурс за работа :icon_lol:

За првиот пасус не знам што да ти речам,што и да речам крив сум , ама сепак си стојам на тоа дека си има професионални лица кои што ги вршат тие работи,а ние вака како на пр.јас,ти и секој член од форумов,само можиме да зборуваме дали се во право или не.

Вториот пасус, ете признал и сеа то е то. Само поентата ми беше цело време бараше линк,а знам дека знаеше претходно!Оти овој линков е одамна.

Третиот пасус колку што знам Евра се радуваше кај своите навивачи,така да тоа не треба да се казни.
Ако се сеќаваш Гери Невил се радуваше пред вашата публика и за тоа беше казнет(нз точно која година беше..).
Пријател, дали ќе се навредиш или не, не знам...не сакав ни да предпоставувам, затоа и ти пишав, да не ме сфатиш погрешно.

Форумов си е за дебатирање. Некој дебатите ги сфаќа како класично муабетење, дали лице во лице...или преку нет..сеедно. (нешто слично на моето размислување). Некој па гледа начин да "крева тон"...зошто знае дека не е можно ништо повеќе да "добие" освен бан, нели?

За "изјавата" на Суарез....јас уште стојам на ставот дека е нешто мутно, дека нешто смрди...а најмнгу смрди тоа што според www.liverpoolfc.tv тој нема дадено пред изјава пред ФА...што нас како фанови и тие таму навивачи ужасно ги боли.

А за "славњето пред фанови".....брат, биди си реален, да беше човек, како што го правите сите, ќе почекаше Суарез да помине и ќе си прославеше...никој немаше да реагира. На видеото убаво се гледа како се затрчува и баш пред Суарез поминува и во истиот момент крева раце...
Па и она па прдлено Рафаел позади него, за малку ќе го заборавев:facepalm:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пријател, дали ќе се навредиш или не, не знам...не сакав ни да предпоставувам, затоа и ти пишав, да не ме сфатиш погрешно.

Форумов си е за дебатирање. Некој дебатите ги сфаќа како класично муабетење, дали лице во лице...или преку нет..сеедно. (нешто слично на моето размислување). Некој па гледа начин да "крева тон"...зошто знае дека не е можно ништо повеќе да "добие" освен бан, нели?

За "изјавата" на Суарез....јас уште стојам на ставот дека е нешто мутно, дека нешто смрди...а најмнгу смрди тоа што според www.liverpoolfc.tv тој нема дадено пред изјава пред ФА...што нас како фанови и тие таму навивачи ужасно ги боли.

А за "славњето пред фанови".....брат, биди си реален, да беше човек, како што го правите сите, ќе почекаше Суарез да помине и ќе си прославеше...никој немаше да реагира. На видеото убаво се гледа како се затрчува и баш пред Суарез поминува и во истиот момент крева раце...
Па и она па прдлено Рафаел позади него, за малку ќе го заборавев:facepalm:
1пасус No comment

2 Дека е за твојот тим и така си негираш потсвесно! Пак ќе речам си има професионални лица за тоа, и самиот знаеш дека Суарез е покварен, така да чисто сумњам дека е жртва.

3пасус а замисли да имаше реми, по твое вака што би правел Суарез? еве биди реален? Мислиш така мирен ќе седеше?
Јас ретко го употребувам "АКО"ама сега морав.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
1пасус No comment

2 Дека е за твојот тим и така си негираш потсвесно! Пак ќе речам си има професионални лица за тоа, и самиот знаеш дека Суарез е покварен, така да чисто сумњам дека е жртва.

3пасус а замисли да имаше реми, по твое вака што би правел Суарез? еве биди реален? Мислиш така мирен ќе седеше?
Утна еден пасус:sneaky: Се шалам :)

Не викам дека јас сум комплетно објектувен, се трудам...ама тешко е, реално. Нема тука ништо за негирање и за криење. Колку и да се бара објективност, кога станува збор за "свој" клуб и негови лути ривали, тешко е да ја најдеш.

Како тоа мислиш покварен, што подразбираш под поквареност. Прљава игра, провокација на терен на расна и останата основа? Според овие 3 карактеристики 70% од играчите се прљави.

Цел свет виде што му направи Зидан на Матераци...ама момците не го извадија тоа од теренот. Зидан излезе со изјава, Матераци ме навреди на ниво на кое што не можев да останам рамнодушен и го направив тоа што го направив. Не идеше да се жали по емисии, федерации, кај тренари стујарди и слично.

Замислувам да имаше реми, замислувам и Суарез да дадеше и втор гол...ја замислувам и радоста на Суарез....искрено, мислам дека и тој би направил нешто слично...сеа можеби не пред Евра, можеби и да....можеби пред фановите на Јунајтед....НО, се е тоа едно големо АКО, што никогаш нема да го дознаеме. Верувај, ваков испад да имаше Суарез, сигурен сум дека ќе јадеше уште еден бан, воспитна, чушка..како сакаш наречи ја, дисциплинска од ФА.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
1пасус No comment

Абе и јас не го сакам, али, извини шо ви се мешам во дискусија, ама муабетот тука е, шо би било, кога би било. Можи и Арсенал ќе беше шампион, ако не беа повредите. АМА МОЖИ

Член од
24 март 2010
Мислења
15.299
Поени од реакции
26.190
П.С. Не е расист, Евра е неинтелегентен. Доказ за тоа е дека Суарез се поздрави со останатите темнокожци во ваш тим...а Евра неговата неинтелегентност ја докажа со реакцијата на почеток на натпреварот, крај на прво и дефинитивно, шлаг на торта беше крај на утакмицата.
Не би се согласил. Евра е провокатор. Покварен дефинитивно, ама и интелегентен очигледно. Неинтелегентниот овде е Суарез. Исклучително талентиран, ама еден од ретките за кои можам да речам дупло поглуп од Руни. За жал, тоа ќе му оневозможи целосно да го реализира својот талент. Барем во ваква напријателска средина како Англија.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не би се согласил. Евра е провокатор. Покварен дефинитивно, ама и интелегентен очигледно. Неинтелегентниот овде е Суарез. Исклучително талентиран, ама еден од ретките за кои можам да речам дупло поглуп од Руни. За жал, тоа ќе му оневозможи целосно да го реализира својот талент. Барем во ваква напријателска средина како Англија.
Гледај, не зрелоста и не доволно познавање на "англиските фазони" да кажам на Суарез не можеш да ги окарактеризираш како не интелегентност. А за тоа дека Англија е средина која може да те сјебе, се согласувам....тоа баш и прееска додека гледав го заклучив (за Суарез конкретно мислам)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.299
Поени од реакции
26.190
Гледај, не зрелоста и не доволно познавање на "англиските фазони" да кажам на Суарез не можеш да ги окарактеризираш како не интелегентност. А за тоа дека Англија е средина која може да те сјебе, се согласувам....тоа баш и прееска додека гледав го заклучив (за Суарез конкретно мислам)
Таков впечаток имам добиено. Можеби грешам. Англија е средина на која мора да се прилагодиш, и тоа многу брзо. Ако не, ќе те проголта.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ебиветар се и Евра и Суарез, само што Евра е голем провокатор, а Суарез наседна на тоа и во ситуацијата испадна.............................................................

.........................................

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Таков впечаток имам добиено. Можеби грешам. Англија е средина на која мора да се прилагодиш, и тоа многу брзо. Ако не ќе те проголта.
Не викам дека јас сум во право, баш и погоре дискутиравме за објективноста кога станува збор за "својот" тим :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom