Se deshavaat, ne vikam ne .... Kje vidish koa kje gi poparat QPR 3/4-0...Ама уште и нема освоено.. Се дешаваат чуда
абе си имам јас надеж колку толку ама како шо имам напишано неколку страни поназад све тоа ти е научна фантастика!Se deshavaat, ne vikam ne .... Kje vidish koa kje gi poparat QPR 3/4-0...
Не чактиса, видиш. Ако Вила одпадни, случајно, т.е се најде на 18то место, со 38 бода, тогаш КПР останува во лигата, бидејќи ќе му скини бод на Сити или пак ќе ги победи. На то мислев.О`Шеј 9 ќе си стави бе!!! Raise
wtf is чактиса само? другово разбравНе чактиса, видиш. Ако Вила одпадни, случајно, т.е се најде на 18то место, со 38 бода, тогаш КПР останува во лигата, бидејќи ќе му скини бод на Сити или пак ќе ги победи. На то мислев.
Извини,али за тим каков што беше Сити пред 3/4 сезони е потребно стално вложување за да дојде до борење за титула и евентуално земање лига...Затоа оваа година зимат...Колку пати освои Сити во изминативе 3/4 сезони??
Чактиса, имаш две значења. Прво, седиш на Широк Сокак, и поминва јако чупе, со дечко и. И ти му се вртиш на другар ти, шо пиете кафе и му велиш: Ја чактиса ова, пак со нов дечко е ! Второ, чактиса, можи и да има значење, во превод „сфати“. Пример, Оти не чактисваш ко ќе ти зборам ? Или оти не сфаќаш ко ќе ти зборам ?wtf is чактиса само? другово разбрав
Ми појдоа анкетиве сезонава,ги погодив Сити,Реал,Јувентус и Борусија дека ке бидат шампиони во првенствата..Членови кои гласале за 'Манчестер Сити'
Ефтим Аксентиев, P.Ivey, Jonson, jaskich, dimitaar, Riken, Beck's, Драган механичарон, ROBBEN, pepito*, Жу.ти, InTeR FaN, Види Фотос, ItalianStallion, kampfkunst, Сутлијаш, Fantantonio
Битен податок и надополнение на цитираниов пост, и уште ќе вложуваат за одбрана на титулчето!Извини,али за тим каков што беше Сити пред 3/4 сезони е потребно стално вложување за да дојде до борење за титула и евентуално земање лига...Затоа оваа година зимат...
Е сега,Челзи за разлика од Сити беа тука некаде 4-5-6 место...Имаа салам играчи и плус имаа на клупа тренер ко Мурињо,не Манчини.
Епа сега види и не туку така клапај од инат шо неможеш да ги поднесеш комшиите твои
Best Regards,
Факе.
Уствари цело време не капирав зошто баш кокошка, ваљда има некоја симболика и видиш, имало...Леле еве го ѕверот што ја пушти кокошката, ова е сликано попладнево
Незадоволни од раководењето на клубот од страна на индијските сопственици кои поседуваат компанија за преработка на пилешко месо, навивачите на Блекбурн го прекинаа натпреварот во шестата минута, пуштајќи на теренот една кокошка со клупското знаме.
Сити сеуште НЕ Е!Ми појдоа анкетиве сезонава,ги погодив Сити,Реал,Јувентус и Борусија дека ке бидат шампиони во првенствата..