Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Браво за Њукасл направија многу добра екипа за малку пари. цо ваква игра имаат изгледни шанси за Лига на шампиони :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Не ми се јасни коментариве погоре дека Челзи се откажал од играње ЛШ следната сезона. WTF ?? Не е глупав Ди Матео да се отвори како Боас и да прими 6 гола од Арсенал,плус и пола од играчите што беа во тимот денес се замени на вакви натпревари ..
Моментално Челзи е на 1 бод од 4то место,а плус можно е и вечер Тотенхем да кикснат со Квинс Парк,така да шансите за влез во ЛШ следната сезона сеуште постојат..
Ако Њукасл победи денес (води 2-0 на полувреме) тогаш Њукасл ќе биде на 4то место со 62 бода, односно 4 бода повеќе од Челзи.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако Њукасл победи денес (води 2-0 на полувреме) тогаш Њукасл ќе биде на 4то место со 62 бода, односно 4 бода повеќе од Челзи.
Лесна е работава со Њукасл,играат со Челзи на Стемфорд Бриџ и дома со Сити,кога тогаш ке паднат..Мене поважно ми е да се киксаат Тотенхем,се друго само ке си дојде..:sneaky::sneaky:

H

HoT IcE

Гостин
Неутрално гледано, заслужено реми и за двете страни.
Во неколку наврати имавме среќа, но како и да е, во одбрана фино одиграна партија од вториот тим на Челзи, се надевам дека во лето половина од овие ќе бидат продадени.:icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Лесна е работава со Њукасл,играат со Челзи на Стемфорд Бриџ и дома со Сити,кога тогаш ке паднат..Мене поважно ми е да се киксаат Тотенхем,се друго само ке си дојде..:sneaky::sneaky:
Ќе ги натртат Шити 1000%, а и Чеслки може да падне, пеколни се годинава Тун армијата :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не значи Њукасл ако играле една сезона во Чемпионшип дека се дрвари. Поготово сезонава како играат, со решителност и борбеност ништо не би ме чудело од нив, дури и да победат се до крај. Единствен проблем им беше само како да го вклопат Бен Арфа ама изгледа и тој проблем го надминаа. Само претпоставка е ова не ми се нафрлајте :)

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Ако гледаме по распоредот Челзи има најтежок, додека пак Тотенхем е со најлесен распоред. Но ношто не се знае Њукасл според мене се во најдобра форма од овие три.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Добар гол на Тарабт, ама и малку закаснета интервенција на Фридел!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Кога ви велев јас во првиот дел од сезоната некаде кај ноември дека Њукасал може да избори место во ЛШ вие не ми верувавте ама ете сега се исполнуваат моите предвидувања:). Мислам дека ако се пласираат во ЛШ достојно ќе ја претстават Премиер лигата само да го задражат овој тим + 2-3 квалитетни засилувања можат да се пласираат и во нокаут фазата. Секоја чест за Алан Пардју склопи навистина добар тим.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
3 пати заспав на мечов, со Челзи. Ептен интересен. Се разбудив само на пречката на Косилени, стативата на Ван Перси и на другите два удари на Ван Перси. За „нападите“ на Челзи, не сум се ни разбудил. :pos:

Убав резултат.

И да, најубав меч, Ливерпул - Арсенал 4-4
Најубав гол, Денис Беркамп со Њукасал. Едноствано ваков гол, не се видел уште еднаш низ фудбалските кулоари (појма неам од кај ми дојде овај збор, кулоари lol ! )
Најдобро радување, Луа Луа, нормално
Најдобра одбрана, Бред Фридел
Тим: Ван Дер Сар; Гери Невил, Сол Кембел, Марсел Десаи, Јан Харт; Дејвид Бекам, Патрик Виеира, Стивен Џерард, Роберт Пирес; Тиери Анри, Џанфранко Ѕола.

Можеби, требаше да има место и за Гигс, но таму игра мојот омилен играч, па така, да позицијата лево крило, секогаш е зафатена. Можеби имав полемики за втор напаѓач покрај Анри, но Ѕола е играчот кој ме натера да ја гледам оваа игра. Играчот кој ме натера, да гледам фудбал, воопшто. Секоја чест.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не значи Њукасл ако играле една сезона во Чемпионшип дека се дрвари. Поготово сезонава како играат, со решителност и борбеност ништо не би ме чудело од нив, дури и да победат се до крај. Единствен проблем им беше само како да го вклопат Бен Арфа ама изгледа и тој проблем го надминаа. Само претпоставка е ова не ми се нафрлајте :)

Remember this?
Една од главните причини за слабата игра на Бен Арфа...опасна повреда заработи од страна на овој мајмунов.
Чиста среќа како игра ден денес...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom