- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Меси ги заебаваШо не му текни вака да изиграт за Аргентина еднаш овие двајцата...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Меси ги заебаваШо не му текни вака да изиграт за Аргентина еднаш овие двајцата...
Kako vatren navijac na Newcastle,najiskreno se nadevam za 4to mesto do krajot na sezonata.
Миланезите тука се на в.д. функцијаОооооооо Welcome... Добро е, да е поинтересно малце.
Имаме нов член за Њукасал, нов за Евертон.. За Сити никако да се најди![]()
Тие сите ги сакат, широк(о) га.(срце) имаат. Можат да примат многу ... (љубов)Миланезите тука се на в.д. функција![]()
Хофенхајм поточно тогашниот тренер Холгер Станиславски каква грешка направи што го пушти на позајмица. Не беше секогаш првотимец во Хофенхајм но кога играше беше најдобар. Сега Маркус Бабел ќе сака да го врати во Хофенхајм но многу клубови ќе рипнат по него сега така да мислам дека нема да остане ниту во Свонси.Oвој Сигурдсон кој шут го има.. Сакам да го откупат и да остане во Премиер Лигата.. Има 22 години и може слободно за година-две да премине во некој поголем клуб.. Само нека продолжи така..![]()
Има статистика колку од вкупниот број се од прекин (пенал/слободен) ?Лампард играч со најмногу дадени голови кој игра во средина, во историја на ПЛ.
Секоја чест за Френки!
Прегледај го приврзокот 42077
Pa dosega ne sum sretnal nikoj sto naviva za niv najiskreno da ti kazam,,a veke od dalecna 98 sum za Newcastle....zboram za Skopjevo opsto deka nemam sretnato nikoj sto naviva za niv.Оооооооо Welcome... Добро е, да е поинтересно малце.
Имаме нов член за Њукасал, нов за Евертон.. За Сити никако да се најди![]()
Јас имам комшија изгорен е за Њукасл и до ден денес ме заебава што Њукасл го победи Интер во 2003 годинаPa dosega ne sum sretnal nikoj sto naviva za niv najiskreno da ti kazam,,a veke od dalecna 98 sum za Newcastle....zboram za Skopjevo opsto deka nemam sretnato nikoj sto naviva za niv.
Респект за него !Лампард играч со најмногу дадени голови кој игра во средина, во историја на ПЛ.
Секоја чест за Френки!
Прегледај го приврзокот 42077
Татко ми, брат, има одено и на две утакмици, дури. Од Битола сум, иначе.Pa dosega ne sum sretnal nikoj sto naviva za niv najiskreno da ti kazam,,a veke od dalecna 98 sum za Newcastle....zboram za Skopjevo opsto deka nemam sretnato nikoj sto naviva za niv.
Druze pozdrav do tvoite i do tebe i srekni praznici za mnogu godini.Респект за него !
--- надополнето: 15 април 2012 во 04:34 ---
Татко ми, брат, има одено и на две утакмици, дури. Од Битола сум, иначе.
И да, За многу години празниците.
Има и фан клуб на Њукасл, најди го во фан клуб подфорумот. Добредојде.Druze pozdrav do tvoite i do tebe i srekni praznici za mnogu godini.
Vcerasnata pobeda na Liverpool mu donese golema radost na Newcastle,zatoa sto ako Everton ja dobiese taa utakmica togas Newcastle ke moraa da zavrsat na 5to mesto za izlez vo liga Evropa,,vaka sega i so 6to imaat izlez....a sto e uste najslatko,golovite bea delo na dvajca poranesni igraci na Newcastle////podarokot na Distin do Suarez i gol na Carroll na kraj..
How sweet cat it be HWTL(haway the lads)