Посекси е у тренеркиОва газе на штикли би било 10х посекси. Ма и вака е топ! Еј а да и дадат хеланки наместо тренерки?
Аба газето е тоа, се е до вкусот во што ќе биде. Тоа ти е како сладолед од ванила, чоколадо, цреша и сл. Само треба да одберешПосекси е у тренерки
МАНЧИНИ: ПОТРЕБНИ МИ СЕ НОВИ ФУДБАЛЕРИ
Роберто Манчини повторно излезе со изјавата дека му се потребни поголем број на фудбалери за да ја освои титулата во Премиер лигата, иако предходно тимот вложи преку 200 милиони фунти во нови имиња после доаѓањето на Италијанецот.
’’Ги загубивме Јаја и Коло на купот на Африка, имавме проблеми со повреди ги загубивме Лескот, Компани и Агуеро.’’ - рече Манчини.
’’Можеби доколку наредната сезона загубиме два клучни фудбалери, ќе имаме два квалитетни кои ќе ги заменат.’’
’’Моментално се градиме како силен тим и мислам дека се потребни три или четири нови фудбалери со силен менталитет.’’
Да не напишеше дака го има и резултатот овде не верувам дека некој и ќе заприметеше !!! Откако го видов твојот коментарт се вратив на сликата да видамАј признај си сега дека сликата ја бараше за да се ситиш на резултатот
За греота.. на човекот му требаат уште едно добри 200 милиони во засилувањаМАНЧИНИ: ПОТРЕБНИ МИ СЕ НОВИ ФУДБАЛЕРИ
Роберто Манчини повторно излезе со изјавата дека му се потребни поголем број на фудбалери за да ја освои титулата во Премиер лигата, иако предходно тимот вложи преку 200 милиони фунти во нови имиња после доаѓањето на Италијанецот.
’’Ги загубивме Јаја и Коло на купот на Африка, имавме проблеми со повреди ги загубивме Лескот, Компани и Агуеро.’’ - рече Манчини.
’’Можеби доколку наредната сезона загубиме два клучни фудбалери, ќе имаме два квалитетни кои ќе ги заменат.’’
’’Моментално се градиме како силен тим и мислам дека се потребни три или четири нови фудбалери со силен менталитет.’’
u gay?Само јас ли неможам ама баш ич да го приметам газот на таа докторката на сликата??
Само јас ли неможам ама баш ич да го приметам газот на таа докторката на сликата??