Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ова газе на штикли би било 10х посекси.:vozbud: Ма и вака е топ! Еј а да и дадат хеланки наместо тренерки?:D:D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Нц нц нц нц . Темава е Barclyas Premier League Season 2011/2012 не е Еva Carneiro . Вас човек да не ви даде слика беља работа сте :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
МАНЧИНИ: ПОТРЕБНИ МИ СЕ НОВИ ФУДБАЛЕРИ
Роберто Манчини повторно излезе со изјавата дека му се потребни поголем број на фудбалери за да ја освои титулата во Премиер лигата, иако предходно тимот вложи преку 200 милиони фунти во нови имиња после доаѓањето на Италијанецот.
’’Ги загубивме Јаја и Коло на купот на Африка, имавме проблеми со повреди ги загубивме Лескот, Компани и Агуеро.’’ - рече Манчини.
’’Можеби доколку наредната сезона загубиме два клучни фудбалери, ќе имаме два квалитетни кои ќе ги заменат.’’
’’Моментално се градиме како силен тим и мислам дека се потребни три или четири нови фудбалери со силен менталитет.’’

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Роберто Манчини повторно излезе со изјавата дека му се потребни поголем број на фудбалери за да ја освои титулата во Премиер лигата, иако предходно тимот вложи преку 200 милиони фунти во нови имиња после доаѓањето на Италијанецот.
’’Ги загубивме Јаја и Коло на купот на Африка, имавме проблеми со повреди ги загубивме Лескот, Компани и Агуеро.’’ - рече Манчини.
’’Можеби доколку наредната сезона загубиме два клучни фудбалери, ќе имаме два квалитетни кои ќе ги заменат.’’
’’Моментално се градиме како силен тим и мислам дека се потребни три или четири нови фудбалери со силен менталитет.’’

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Ај признај си сега дека сликата ја бараше за да се ситиш на резултатот
:D
Да не напишеше дака го има и резултатот овде не верувам дека некој и ќе заприметеше !!! Откако го видов твојот коментарт се вратив на сликата да видам :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
За греота.. на човекот му требаат уште едно добри 200 милиони во засилувања :D
Дури сега се уверувам која даска од тренер е овај Манчини. Ами да беше во Јунајтед покрај толку повреди и деца? Ќе се бореше за опстанок :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
LOL, кој и да го купи пак со едни исти ќе игра. Толку ги бива тие класа играчи што му се на клупа, поверење во нив - 0..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Само јас ли неможам ама баш ич да го приметам газот на таа докторката на сликата?? :cautious:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Вчера 2 гола од офсајд на Челзи:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop