Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Би рекол очекуван кикс на Сити. Ептен тешко гостување испадна во Свонси.

Мислев дека Сити има прејак состав и дека не може Манчини да се посере, ама очигледно грешев. Манчини да ти води таков тим:icon_lol: Па него после освоена титула го сменија...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Манчини сакаше да биде Фергусон !?

Епа успеа, ама да биде лошиот дел од сер Алекс. Ги повтори грешките на Фергусон, кога овој излегуваше со чуден комбиниран состав (потценувајќи го противникот) и губеше.

Агуеро и Џеко на клупа !? Против еден незгоден тим како Свонси !? Хм...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И после само јас сум мислел дека тапа е Манчини само поради тоа што сум навивач на Челзи...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
http://www1.skysports.com/football/news/11667/7587294/
Првите 2 коментари под текстот :D

Инаку очекував Сити да киксне денес, ја играв Х, ама и вака не е лошо, под голем притисок ќе бидат у наредни 3-4 утакмици на кои играат со Челзи, Арсенал, па и со Стоук во гости. Како и да е ќе биде интересно до крајот.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И после само јас сум мислел дека тапа е Манчини само поради тоа што сум навивач на Челзи...
Е уште за него не кажав. Абе квалитетен стручнак е, го почитувам за успесите со Милан, и за играчката кариера, пред се во Лацио, али, не знам, му фали еден дел од мозаикот него. Не знам шо, ама не е комплетен како фудбалски стручњак.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ау, какви муабети, Сити го уништуваат фудбалот со пари.
А пред да дојде Абрамович знаете кој ги рушеше сите рекорди во најскапи трансфери и најплатени играчи?
Јунајтед.
Сега мајка Тереза изиграваат.
Мрш таму, никогаш нема да имам симпатии кон нив и не знам како може навивач на Арсенал да има симпатии кон нив.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Е уште за него не кажав. Абе квалитетен стручнак е, го почитувам за успесите со Милан, и за играчката кариера, пред се во Лацио, али, не знам, му фали еден дел од мозаикот него. Не знам шо, ама не е комплетен како фудбалски стручњак.
Интер бе.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А пред да дојде Абрамович знаете кој ги рушеше сите рекорди во најскапи трансфери и најплатени играчи?
Јунајтед.
Мрш таму, никогаш нема да имам симпатии кон нив и не знам како може навивач на Арсенал да има симпатии кон нив.
Ma немој да ме Јебеш бре!

Или за во Англија зборуваш само?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Јунајтед.
Се пронајдов, иако не кажа име. Немам симпатии кон нив, ниту сум имал. Да го тргниме настрана Абрамович. Не можеш да го споредуваш тоа време, со ова време сега. Не зборувам за тогаш, оти јасно беше дека Јунајтед даваше најповеќе пари за фудбалери. Фердинанд и компанија. Не вервам дека го уништуваја фудбалот, бидејќи насоката на Јунајтед беше кон играчи од Островот. А знаеме дека тие играчи се најплатени. Чист и жив, моментален пример ти е Ливерпул.

Да се надоврзам, немам никакви симпатии, туку едноставно попрво би сакал да освои Јунајтед, иако тоа би значело дека би ни заминале 7 титули, во вкупен биланс во ПЛ, одколку Сити. Ти се молам, Јаја Туре, 35 000 000 и еден од најплатени во светот ? Јаја Туре? Јаја Туре ? Абе ајде

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
психички е лабилна личност како тренер и тотално се губи под притисок. како се доближува крајот очекувам ферги да почни со mindgames и толку од сити и манчио

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Јунајтед.
Кога би требал да бирам меѓу овие два непријатели секогаш би ги одбрал Јунајтед.
Зашто? Пошто Сити е вештачки тим и да Сити со Челзи го уништуваат фудбалот.
Јунајтед трошеше на времето ама не до тој степен како Челзи нити Сити, Јунајтед трошеше правилно.

Иди баеги страни наназад и ќе видиш еден мој пост со тоа кој колку е у минус со трансфери од кога постои ПЛ.

Интересно но Јунајтед е втор на листата со најмал минус нормално зад Арсенал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има разлика од парите кои ги трошиме ние од парите кои ги трошат Сити. Сити имаат шеик, ние имаме одлично разработена франшиза со рекордни добивки на крајот од секоја сезона.
Ко демек вие да го имавте ОТ или па Емирати до 50 или 60.000 капацитет од денот на постоењето немаше да трошите многу?
Заработени пари се нашите, не дошол никој да му каже на Фергусон на ти го куферчето, троши. Плус, имаме и високи приходи од продавањето на играчите.

inb4, стварно не ми смета тоа што трошат Сити, кој има нека троши. Ама не секогаш е тоа клучот за успехот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ma немој да ме Јебеш бре!

Или за во Англија зборуваш само?
За англиски фудбал, нормално.
Иако и на светско ниво рушеа рекорди.
Анди Кол, Јап Стам, Рио Фердинанд, Верон, сите тие беа рекордни трансфери на светско ниво.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мртов сериозен.
Анди Кол најскап играч во Англија во тоа време.
Јап Стам најскап дефанзивец во светот.
Си го срушија сопствениот рекорд за најскап дефанзивец во светот и најскап играч во Англија со Рио Фердинанд.
Верон најскап играч во Англија и еден од најлошите трансфери во историјата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom