Утре се може да се случи. Нема да биде никакво изненадување искрено. И победа на Челзи, нерешено и победа на Јунајтед нема да биде некое изненадување. Годинава во ПЛ секој секого може да победи, а за тоа најдобар доказ се и последниве натпревари.Инаку последниве години по навика Јунајтед го плеска Челзи на Олд Трафорд, а Челзи на Стемфорд Бриџ. Па дури и Челзи кога беше во најслаба форма, го тепаше Јунајтед.
А првпат сега за утре не сум голем оптимист. Уште верувам во победа, ама гледам и кој судија суди... Еткисон и Веб никако на дербија меѓу Манчестер и Челзи.Тоа треба да се забрани
Има многу флешскор навивачи на форумов, ама ти си најголемиот од сите.2 гола против очајниот Блекбурн и одма треба на ЕП да игра.
Јок, ја гледав цела утакмица. Со една одлична изиграна утакмица, не се влегува ни во резерви против Андора, не па на ЕП.Има многу флешскор навивачи на форумов, ама ти си најголемиот од сите.
Не е една бе паметен на бато.Јок, ја гледав цела утакмица. Со една одлична изиграна утакмица, не се влегува ни во резерви против Андора, не па на ЕП.
Сега чекам да ми пишеш дека изиграл одлично против „наведи тим“ и со тоа заслужува повик за репрезентација.
Инати се колку сакаш, ама и на овие години е подобар од твој Ленон.Јок, ја гледав цела утакмица. Со една одлична изиграна утакмица, не се влегува ни во резерви против Андора, не па на ЕП.
Сега чекам да ми пишеш дека изиграл одлично против „наведи тим“ и со тоа заслужува повик за репрезентација.
Подобар е, не викам дека не.Инати се колку сакаш, ама и на овие години е подобар од твој Ленон.
А Волкот ептен докажан беше, ко се најде на списокот на патници за ЕП, пред 4 години.Јок, ја гледав цела утакмица. Со една одлична изиграна утакмица, не се влегува ни во резерви против Андора, не па на ЕП.
Жими се ти влевам преку компјутер и те давам!Осеќам Фулам ке му бапне гол на Сити!Само Сити колку ќе им даде!
Пред 6, на СПА Волкот ептен докажан беше, ко се најде на списокот на патници за ЕП, пред 4 години.