Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
За 40 000 само на КПР паднав ааааааааааааааааааааааа :place:

Евертон X-X
Сандерленд X-2
Норвич X-1
КПР - X-1

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Инаку последниве години по навика Јунајтед го плеска Челзи на Олд Трафорд, а Челзи на Стемфорд Бриџ. Па дури и Челзи кога беше во најслаба форма, го тепаше Јунајтед.

А првпат сега за утре не сум голем оптимист. Уште верувам во победа, ама гледам и кој судија суди... Еткисон и Веб никако на дербија меѓу Манчестер и Челзи.Тоа треба да се забрани :icon_lol:
Утре се може да се случи. Нема да биде никакво изненадување искрено. И победа на Челзи, нерешено и победа на Јунајтед нема да биде некое изненадување. Годинава во ПЛ секој секого може да победи, а за тоа најдобар доказ се и последниве натпревари.

Инаку О'Нил е фантастичен тренер и сигурно во иднина би било одлично да се испроба во голем клуб. Како успеа да наметне во Сандерленд толку победнички дух тоа е неверојатно. Глеам и Сесењон блесна откако тој дојде на чело на клубот. Последниве неколку партии Сесењон ги игра брилијантно.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.826
Поени од реакции
11.455
Денес венгер му кажа на мурињо фак оф бич :icon_mrgr: браво стари, честитки за победата.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Има многу флешскор навивачи на форумов, ама ти си најголемиот од сите.
Јок, ја гледав цела утакмица. Со една одлична изиграна утакмица, не се влегува ни во резерви против Андора, не па на ЕП.
Сега чекам да ми пишеш дека изиграл одлично против „наведи тим“ и со тоа заслужува повик за репрезентација.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Јок, ја гледав цела утакмица. Со една одлична изиграна утакмица, не се влегува ни во резерви против Андора, не па на ЕП.
Сега чекам да ми пишеш дека изиграл одлично против „наведи тим“ и со тоа заслужува повик за репрезентација.
Не е една бе паметен на бато.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Инати се колку сакаш, ама и на овие години е подобар од твој Ленон. :D

B

BooBojan

Гостин
Осеќам Фулам ке му бапне гол на Сити!Само Сити колку ќе им даде!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А Волкот ептен докажан беше, ко се најде на списокот на патници за ЕП, пред 4 години.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еден од најдобрите, ако не и најдобар :) дефанзивец...

Штета што не сум бил дораснат да го гледам во времето ко играл во Манчестер Јунајтед ,ама пак во Милан ко играше го гледав :icon_mrgr:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Одлично издание на РВП,Волкот и младиот Чембрлејн. Браво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom