А
Анноун
Гостин
Стварно. Зашто секогаш тие United States? Зашто? поздрав од Глејзерс Брадерс , вашите најомилени сопственици.
Стварно. Зашто секогаш тие United States? Зашто? поздрав од Глејзерс Брадерс , вашите најомилени сопственици.
Мене стварно ми се омилени ))) Остај тоа што некои се бунат, невидени бизнисмени се.Стварно. Зашто секогаш тие United States? Зашто? поздрав од Глејзерс Брадерс , вашите најомилени сопственици.
Тоа да, колку им е лош потег тоа донегде е добар иако јас да сум фан на Тампа Беј би го мразела тоа Ама зборам за фудбал, поинакви се работите тука, клубот како прво си има своја телевизија а Скај за тв правата ако добро имам разбрано богати суми им кешира на клубовитеГлејзерс се сопственици на Тампа Беј (мојот омилен НФЛ тим).Тимот е од Флорида.Веќе 2 години по ред домашните натпревари на Тампа не се пренесуваат на ТВ со цел луѓето да отидат на стадион.
Добри бизнисмени се ама не може да не ги мразиш
you made my day!
Инаку Хоџо си е топ за просечен тим, ама го нема оној победничкиот менталитет за да води врвна екипа.
Не ми го чепкајте Рој, најголем фан му бевНемој да ме сфатиш погрешно се шалам ама испадна Рој подобри играчи во ВБА донесе него во Ливерпул
после фантастичните 0-0 на домашен против Вулверхемтон"My idea was to get a 0-0 against Wolves. We nearly conquered that ambition, but were a bit unlucky." - Roy Hodgson
Да ти кажам право, навистина и мене не ми е јасна целата работа околу фановите на Јунајтед и нивната омраза кон Глејзери.Тоа да, колку им е лош потег тоа донегде е добар иако јас да сум фан на Тампа Беј би го мразела тоа Ама зборам за фудбал, поинакви се работите тука, клубот како прво си има своја телевизија а Скај за тв правата ако добро имам разбрано богати суми им кешира на клубовите
Не можам само да ги разберам фановите на Манчестер што викаат дека Глејзери не давале пари за трансфери кога во 2007 како што пишав дадоа 70 милиони за тројца, оваа година и 100 милиони ќе дадеа заокружено ако Интер се согласија да продадат.
0-1 изгубивмеНе ми го чепкајте Рој, најголем фан му бев
после фантастичните 0-0 на домашен против Вулверхемтон
Бонус:
Како и да е..ја незнам шо се бунат колегиве наши за играва на нашиве, со Хоџо на 5 утакмици праевме толку шанси колку сеа на 1 утакмица..треба само на реализација да се поработи.0-1 изгубивме
Абе се трудев да го бранам докрај ама ете едноставно не го биваше
Ваљда Шкртел, Дегенерикот не беше кељавНакупи Хоџо ќелави за во екипа и после читав таа женска му на Шкртел ли на Деген кој беше, се бунела, не можела дечко и да си го познае низ ќелавите
Само наминав да те банирам за провоцирање во туѓи фан клубови. Ако не си знаеле, тоа не е дозволено. Сега сигурно ќе знаеш.Наминав само да видам дали плачат уште манчестерциве глупи како бебиња или како мажи го признале поразот. И глеам, уште рикаат како магариња. Ако, рикајте.
А што направил точно?Само наминав да те банирам за провоцирање во туѓи фан клубови. Ако не си знаеле, тоа не е дозволено. Сега сигурно ќе знаеш.
Честито 25 000 мислења.Само наминав да те банирам за провоцирање во туѓи фан клубови. Ако не си знаеле, тоа не е дозволено. Сега сигурно ќе знаеш.