Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно. Зашто секогаш тие United States? Зашто? поздрав од Глејзерс Брадерс :) , вашите најомилени сопственици.
Мене стварно ми се омилени :)))) Остај тоа што некои се бунат, невидени бизнисмени се. :)

Го земаа клубот, го направија највреден на светот, рекорден нето приход или како и да се вика стручно ова :Р Прв клуб кој ланската сезона ја проби бариерата од 100 милиони фунти добивка, за две години долгот го намалија од 700 на 200 милиони, за Харгривс и двајца анонимуси тогаш во 2007 искешираа 70 милиони само затоа што Фергусон им кажа така. Пред да почне сезоната направија спонзорство со ДХЛ за една лепенка да даваат по 35 милиона годишно, кај и да е ќе стигне договорот со Најки за 48 милиона евра по сезона. Довлечкаа 44 спонзора од блискиот исток, башка бонус, никад не се бунат за резултати зашто веза немаат од фудбал :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Глејзерс се сопственици на Тампа Беј (мојот омилен НФЛ тим).Тимот е од Флорида.Веќе 2 години по ред домашните натпревари на Тампа не се пренесуваат на ТВ со цел луѓето да отидат на стадион.
Добри бизнисмени се ама не може да не ги мразиш :D :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глејзерс се сопственици на Тампа Беј (мојот омилен НФЛ тим).Тимот е од Флорида.Веќе 2 години по ред домашните натпревари на Тампа не се пренесуваат на ТВ со цел луѓето да отидат на стадион.
Добри бизнисмени се ама не може да не ги мразиш :D :D
Тоа да, колку им е лош потег тоа донегде е добар иако јас да сум фан на Тампа Беј би го мразела тоа :) Ама зборам за фудбал, поинакви се работите тука, клубот како прво си има своја телевизија а Скај за тв правата ако добро имам разбрано богати суми им кешира на клубовите :)
Не можам само да ги разберам фановите на Манчестер што викаат дека Глејзери не давале пари за трансфери кога во 2007 како што пишав дадоа 70 милиони за тројца, оваа година и 100 милиони ќе дадеа заокружено ако Интер се согласија да продадат.

Г

Гучи

Гостин
:pos::pos::pos: you made my day!

Инаку Хоџо си е топ за просечен тим, ама го нема оној победничкиот менталитет за да води врвна екипа.
Немој да ме сфатиш погрешно се шалам ама испадна Рој подобри играчи во ВБА донесе него во Ливерпул :pos:
Не ми го чепкајте Рој, најголем фан му бев :LOL:
"My idea was to get a 0-0 against Wolves. We nearly conquered that ambition, but were a bit unlucky." - Roy Hodgson
после фантастичните 0-0 на домашен против Вулверхемтон :vozbud:

Бонус:

A

Auditore

Гостин
Тоа да, колку им е лош потег тоа донегде е добар иако јас да сум фан на Тампа Беј би го мразела тоа :) Ама зборам за фудбал, поинакви се работите тука, клубот како прво си има своја телевизија а Скај за тв правата ако добро имам разбрано богати суми им кешира на клубовите :)
Не можам само да ги разберам фановите на Манчестер што викаат дека Глејзери не давале пари за трансфери кога во 2007 како што пишав дадоа 70 милиони за тројца, оваа година и 100 милиони ќе дадеа заокружено ако Интер се согласија да продадат.
Да ти кажам право, навистина и мене не ми е јасна целата работа околу фановите на Јунајтед и нивната омраза кон Глејзери.
Глејзериве покажаа навистина одличен менаџмент, а и од тоа што се докопав на итнернет Манчестер од секогаш кога имало потреба секогаш давал огромни пари на појачувања.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Не ми го чепкајте Рој, најголем фан му бев :LOL:

после фантастичните 0-0 на домашен против Вулверхемтон :vozbud:

Бонус:

0-1 изгубивме
Абе се трудев да го бранам докрај ама ете едноставно не го биваше

Г

Гучи

Гостин
0-1 изгубивме
Абе се трудев да го бранам докрај ама ете едноставно не го биваше
Како и да е..ја незнам шо се бунат колегиве наши за играва на нашиве, со Хоџо на 5 утакмици праевме толку шанси колку сеа на 1 утакмица..треба само на реализација да се поработи. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Накупи Хоџо ќелави за во екипа и после читав таа женска му на Шкртел ли на Деген кој беше, се бунела, не можела дечко и да си го познае низ ќелавите :icon_mrgr:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Наминав само да видам дали плачат уште манчестерциве глупи како бебиња или како мажи го признале поразот. И глеам, уште рикаат како магариња. Ако, рикајте.
Само наминав да те банирам за провоцирање во туѓи фан клубови. Ако не си знаеле, тоа не е дозволено. Сега сигурно ќе знаеш.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Само наминав да те банирам за провоцирање во туѓи фан клубови. Ако не си знаеле, тоа не е дозволено. Сега сигурно ќе знаеш.
А што направил точно?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Честито 25 000 мислења. :)

се надевам сеа нема казна за оф топик да попијам... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom