Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^
Јас па уопште не се замарам со такви ко вас пропалици :icon_lol:
Извртувате зборови , па упм ќе почнам да зборувам на шпански па тогаш да видам шо ќе извртувате :confused:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
MCFC Manchester City FC

We're sitting down with Mario Balotelli this morning! You've got 30 minutes to get your questions in. Tweet and tag #AskMario#MCFC

Питајте го нешто. :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Special1TV Jose Mourinho

LATEST: #OldMoney 0-3 #NewMoney(Guy Fawkes 22' 60' MaradonasSonInLaw 69' ) #BlueSunday#Special1TV#FB

Braveheart 81'
BalkanBoy 90'
Tequila 90'
BalkanBoy 90'

Guy Fawkes (Baloteli) :pos::pos:
MaradonasSonInLaw (Аguero)
Braveheart (Flethcer)
BalkanBoy (Dzeko)
Tequila (Silva)

Последниве 3 за Флечер, Џеко и Силва се мое дело. :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Реков ја овде сето извртуваат,бројки ова она :icon_mrgr:
Ете ти лајк порадувај се , ајде сеа ливерпулци акнете му и вие уште по 1

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.806
Поени од реакции
11.421
Аха, да, затоа што Манчестер Јунајтед воопшто не троши пари и воопшто нема приватен сопственик. :tapp:
Wow ја откри северна камчатка, ама не и поентата на муабетот.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Гледам навивачите на Челшит почнаа како 2004 година да дркаат како тогаш на нивниот посран клуб, сега на Шити. Ќе има доста трансфери оваа година од темно во плаво сино :)

GGMU

п.с. Секоја чест за навивачите на Ливерпул и Арсенал што освен провокации, не сменаа слики на аватар и потписи!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^
Јас па уопште не се замарам со такви ко вас пропалици :icon_lol:
Извртувате зборови , па упм ќе почнам да зборувам на шпански па тогаш да видам шо ќе извртувате :confused:
Ние сите сме пропалици, а вие сте......уствари ај, ти кажи ни и вие што сте...па да ја заокружиме и еднаш за секогаш да се знае кој е кој на форумов....!!!! безвезе дијалог...ама ај, глеам мерак ти се праи да кажуваш и покажуваш кој е кој, што е, како е.....па те молам....не се срами...биди креативен....show us what you got :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ние сите сме пропалици, а вие сте......уствари ај, ти кажи ни и вие што сте...па да ја заокружиме и еднаш за секогаш да се знае кој е кој на форумов....!!!! безвезе дијалог...ама ај, глеам мерак ти се праи да кажуваш и покажуваш кој е кој, што е, како е.....па те молам....не се срами...биди креативен....show us what you got :)
Нема шо да се замарам со вас , си имам поважни работи.:cool:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Аха, да, затоа што Манчестер Јунајтед воопшто не троши пари и воопшто нема приватен сопственик. :tapp:
таман работа...па они само по 2-3 милиони даваат во трансфер период...онака, за безимени играчи....и тоа само од годишни влезници што зимаат пари, други приливи немаат....!!

Па кај бевте бе со истово размислување во времето на Хикс и Жилет, кога ЛФЦ го продаде Чаби Алонсо, а го купи јованович....го шитна масчерано а го купи Поулсен....остана без лев бек и го купи Кончески.....!!! Или тогаш беше.....шо да ви праам кога немате пари и добри скаути....сеа го издевоте од финансиски моќните...па парите играле.....абеееееее...!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom