не сум за сити брат, ама фала сепак да се надеваме нема да се повредиСо здравје да си го служите
Фактички Харгривс нема повреда, хроничен тендонитис има, тоа е проблемот. Од време на време го „фаќа“.не сум за сити брат, ама фала сепак да се надеваме нема да се повреди
И едната нога му е пократка, незнам точно којаФактички Харгривс нема повреда, хроничен тендонитис има, тоа е проблемот. Од време на време го „фаќа“.
The emirates stadium trophy cabinet ..Сигурно има и некој 25+ на овој форум кој навиват за Челзи од 2005 наваму.Сфаќаш дечко? Некогаш треба да се чита меѓу редови,а буквалистите ко тебе се знаат шо се...
Воедно ја прекинувам оваа глупа дискусија.А и мора некој да попушти,знаеш попаметниот попушта Јбг,едноставно боли твојата екипа да не е голема,да нема историја,да има 10 титули помалку од своите конкуренти тоа е.
Поздрав
Извини, на која секунда го бакнува, не глеам никакво бакнување ..
Колку и да е ментален Бартон, сепак во вашиот тим ви треба некој „заштитник“ како него за децата, затоа што Бартон е вистински борец за тимовите во кои игра. Да не ќе беше полош капитен од ван Перси?Oвој ќе беше комедија у наш тим.Али не сакам копиЉиња у мој тим,не.
се израдува ко да сте победиле во финале во Лига на ШампиониЧелзи победи на пенали.
Тура за сите
Чекај чекај,не ми се верува на очите,Бартон капитен у Арсенал ? хаха,Попрво Џуру него ли БартонКолку и да е ментален Бартон, сепак во вашиот тим ви треба некој „заштитник“ како него за децата, затоа што Бартон е вистински борец за тимовите во кои игра. Да не ќе беше полош капитен од ван Перси?
Тоа за Џуру беше заебанција и викам боље значи Џуру него ли Бартон.Неможам да го поднесам овој тип..Мислам знаеш зошто...Така да..Иначе да најидеален капитен на Арсенал би бил Вилшер,но не сега,за некоја година Сега за сега мислам дека е најдобар ВермаленИ зошто не Бартон? Ви фали вас некој таков што ќе свика на децата и ќе му се качува на глава на судијата, а не тинтрање минтрање. За Вилшер да ми кажеш ама за Џуру...