Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас сум за Нотингем Форест! Од втора у првалига, па наредна сезона шампиони па наредна сезона Лига на шампиони, ни ферги ни кени ни никој тоа не го може. :pos:Предводени ако не се лажам од Брајан Клоф.
Кој го нема гледано филмот за него, обавезно да го гледа, се вика DAMN UNITED, филмчиште за времето кога Премиер лигата била далеку поинтересна, немало пари, медиуми ни слично се играло за публика и престиж.
Филмот ја раскажува приказната како Наџел Клоф го зема Дерби додека се наоѓа на дното на Чемпиончип дивизијата( тогашна Division two) и веднаш го промовира во прва лига, кадешо наредната сезона се бори за титула со Лидс кој во тие години има тотлана доминација вво Англија, предводина од Дон риви..
Иначе англичаните имаат една изрека за Брајан Клоф ( Brian Clough) дека он е најдобриот менаџер кој Англија никогаш го немала.
Уште еден интересен факт е дека синот на Брајан Клоф сега во моментов исто така е менаџер на Дерби каунти.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Бог да чува кој коментар го прочитав. хахаха. еми ај да не беше фудбалот никој немаше да навива за никој :tapp:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.524
Поени од реакции
7.003
Sent Fernando Torres a nice message today to cheer him up, he hasn't replied though, probably missed it...:pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Исто како што да не беа Фергусон и Венгер никој тука немаше да биде за Јунајтед и Арсенал кутрите.. Сите ке беа за Евертон,Ливерпул,Лидс,Њукасл..
Бреее,страшно мислење,али Челзисти и све је могуче :)
Работата е што овие два тима биле тоа што се денес и пред Венгер и Ферги.

В

Вори

Гостин
И то што викаш,остај то што ќе си беа доле,туку немаше ни да навиват за нив :)
Ако каже некој од тука дека навива за Челзи од 99 си го сечам ;)
Ti da ne navivas od 90-ta godina?I kako mozel da teras takov glup muabet,koga na primer nekoj ima 16 nekoj 18 nekoj 10 godini i e navivac na Chelsea.I toa e nekoj reper,koj od koga naviva za vistinski navivac?

:pos:

Vakvi gluposti samo od tebe i takvite kako tebe.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Друже, да не беа милионерите на Челзи, сегашните фанови ќе си останеа верни на Реал Мадрид, Барселона, Милан... :D
Вие кога правевте рекорди во трансфери (Фердинанд во 2003та за тогашни 30М фунти) убаво ви беше,ништо не ви сметаше,а кога дојде некој побогат и финансиски помоќен во лигата почнавте да го дрвите за парите :tapp::tapp:
--- надополнето: Sep 21, 2011 5:01 PM ---
Ti da ne navivas od 90-ta godina?I kako mozel da teras takov glup muabet,koga na primer nekoj ima 16 nekoj 18 nekoj 10 godini i e navivac na Chelsea.I toa e nekoj reper,koj od koga naviva za vistinski navivac?

Срам да им е на тие како нас родени во 92ра,93та. Требало да сме родиле порано и да навиваме за Арсенал или Јунајтед :pos:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246

Сигурно има и некој 25+ на овој форум кој навиват за Челзи од 2005 наваму.Сфаќаш дечко? Некогаш треба да се чита меѓу редови,а буквалистите ко тебе се знаат шо се...
Воедно ја прекинувам оваа глупа дискусија.А и мора некој да попушти,знаеш попаметниот попушта Јбг,едноставно боли твојата екипа да не е голема,да нема историја,да има 10 титули помалку од своите конкуренти тоа е.
Поздрав ;)

В

Вори

Гостин
Dvajcata Fantomi navivaat za Chelsea od pred 2003 godina.Blaster,D_T i uste nekolkumina povozrasni.Ako e za merenje tasaci,ete..

Inace me zakopa sea,gotovo.Pozdrav do tebe.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
За Ливерпул навивам веќе некои 14-15 години, односно од кога бев негде 1во, 2ро одд. За тие години најзначајното нешто што овој тим го има освоено е ЛШ. Нема освоено ПЛ две децении, можно е да не освои ни оваа година. Сум се поврзал за клубов како дете, затоа што нешто ме привлекло и можеби најголема улога во тоа ја има еден шал од Ливерпул што татко ми ми го донесе кога бев баш таа возраст, 1во/2ро. Судбина или не, навивам за клубов и го сакам и тоа нема да се промени без разлика на се, дали ќе освои нешто во иднина или не, дали ќе се променат тренерот, играчите, газдите... Нема ниедна заебанција од фан на друг клуб да го промени тоа што ја го чувствувам за овој клуб. Претпоставувам дека е така и со вас, затоа престанете да си ги мерите и сакајте си ги своите клубови. Не знам зашто воопшто ве интересира кога некој почнал да навива за некој клуб!? Криво ви е зашо некои клубови се побогати од вашите, или потрофејни!? Епа навивајте за нив, ако тоа ви е најбитно. Никој не сака да го гледа својот клуб како губи, или како финансиски пропаѓа, но вистинските навивачи го поддржуваат клубот и во такви моменти.

За секој навивач неговиот клуб е најдобар и нема ниедно туѓо мислење на форум да го промени тоа, безполезни се сите овие мерења.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Исто како што да не беа Фергусон и Венгер никој тука немаше да биде за Јунајтед и Арсенал кутрите.. Сите ке беа за Евертон,Ливерпул,Лидс,Њукасл..
Пред да дојде Ферги во Јунајтед беше Sir Matt Busby кој беше тренер на Јунајтед 24 години и беше еден од најаките тренери на сите времиња што значи твојата теорија паѓа у вода ;).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom