Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај малку...... Џерард, Фаулер, Кени Далглиш - најдобриот напаѓач во историјата на англискиот фудбал. Немате само вие легенди. А за титули исто сме. Ако не водиме ние за 1 или 2
Во домашното првенство се израмнети Манчестер и Ливерпул со по 18 титули. Лани му подаривте победа на Челзи, само да не му дозволите на Јунајтед да биде најтрофеен тим. Не би ме чудело истово и сезонава да го направите со Арсенал, чисто од инает. Само не верувам дека ќе зависи од вас овојпат.

Во домашното првенство се израмнети Манчестер и Ливерпул со по 18 титули. Лани му подаривте победа на Челзи, само да не му дозволите на Јунајтед да биде најтрофеен тим. Не би ме чудело истово и сезонава да го направите со Арсенал, чисто од инает. Само не верувам дека ќе зависи од вас овојпат.

Како и да е.....нека ја освои Јунајтед немам проблем со тоа. Набрзо комплетно ќе излезиме од кризата па сам ќе си се погрижиме да бидиме најтрофејни.

Како и да е.....нека ја освои Јунајтед немам проблем со тоа. Набрзо комплетно ќе излезиме од кризата па сам ќе си се погрижиме да бидиме најтрофејни.
Викаш конечно ке го видиме тоа а? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Синот го прашува таткото: Тато, абе кога последен пат Ливерпул освоиле титула?
Таткото: Не знам сине, прашај го дедо ти. :pos:

WTF ? Шенкли само 7% ????
Искрено анкетава е од навивачи на Јунајтед. Па најомразена фирма на светот сте бре! Како ова гласале за вас. Не можи вака ова. Местено е!!

--- надополнето ---

На менаџерите од Премиер им биле дадени анонимни анкети со интересни прашања и еве ги нивните одговори изразени во проценти :)

Читај малку бе лузерпулец... Глуп си како тимот твој.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Во шо е најдобар?
Во копачките?
Да во копачките, си видел Нани какви има? WoW ...уште еден доказ за горенаведеното

Да видам тоа не верувам, покрај таква конкуренција :). И некои други мислеа така, ама нешто...тешко предат :pos:.

I rather walk alone...with the title in my hands.

Леле ама се изнасмеав еј. Плунката за малце ќе ми залетнеше од толку смеење. :)

Liverpool nemaat sansi za titulata barem do 2015 :D nemoze edna Braga da tepa a kamo li pa da osvoj PL...Jedino mi e zal za Suarez deka mi e omilen igrac ne trebase u luzerski tim da odi bolje u Shefield UTD neka idese.

Јбг, не можам против ова. Никој не може да го оспори фактот дека Ливерпул (многу) долго време немаат титула.

...while we're in the mood for jokes:

Why do NASA send their astronauts to train at Old Trafford?
- Because it's the only place in the world with no atmosphere!

Читај малку бе лузерпулец... Глуп си како тимот твој.

Да во копачките, си видел Нани какви има? WoW ...уште еден доказ за горенаведеното

Ти попаметен да не си неписмен еден

--- надополнето ---

Гледам се собрале овде паметните луѓе памет ќе делат......

Не се карајте, гледате дека се заебаваме :)

After consulting the LFC staff, it is proposed Stanley Park to be renamed "Group 4 holder", after LFC becoming a strong side in the EL :icon_lol:

Да му веруваш на дедо ! :pos2::pos2:

--- надополнето ---

I rather walk alone...with the title in my hands.

Аааааааааааааааааааааааааааа :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom