Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Нани ве брише уствари, прво арсенал па сега челзи :icon_mrgr

Нани е глуп,ништо друго.Ама добро,сите знаеме каков ментор гомнојадец има па можеме да очекуваме вакви работи.

Следно: Мајкл Овен:-Челзи и Арсенал не ни се конкуренти,во битка сме со Манчестер Сити:tv:

Conditions outside Stamford Bridge were “not bad at all”, “only slushy” and “pavements well gritted”.

A police spokesman said: ‘There were concerns over public safety. Clubs liaise with the police in the run-up to a game and are in regular contact. The final decision is made by the club.’

ChelseaMap3.jpg
163258_174570949244004_107703099264123_436030_5687196_n.jpg

Не не, после она педерско одложување на челзи поради обично снегче ги сметам за најголеми плачи-пички, зошто ќе беа Растртени на домашен терен, а тоа на шампионот нели не смее да му се случи, па така ќе ја остават за 17ти мај кога веќе нема да биде интересно и нема да бидат шампиони. Попедерски потег не направил ни Фергусон :icon_lol:

Не би рекол дека беше мало снегче,времето не било погодно општо за играње.Локалните власти не дозволиле да се одигра мечот.

И од кај знаеме дека Челзи ќе беше растртен на домашен терен?Ја па мислам обратно дека Манчестер ќе беше тој што ќе заминеше ''растртен''од Стемфорд.

Иначе изворот не ми е баш релевантен,иако го пишува датумот горе,којзнае од кога се сликите.

Нани е глуп,ништо друго.Ама добро,сите знаеме каков ментор гомнојадец има па можеме да очекуваме вакви работи.

Следно: Мајкл Овен:-Челзи и Арсенал не ни се конкуренти,во битка сме со Манчестер Сити:tv:
Ima li pogolem gomnojadec od Murinjo?
Ama da, toj e dobar iako ucese od Fergi:tapp:

Мене Мурињо не ме засега,и моментално мојот Челзи нема никаква допирна точка со него.

Ако сакаш да прајме споредба Анчелоти-Фергусон во врска со тоа прашање,нема проблем,а за Мур ќе си праиш муабет со Реаловци.

И да...удри ја посилно главата,па може ќе ме сфатеше што сакав да кажам.

Мене Мурињо не ме засега,и моментално мојот Челзи нема никаква допирна точка со него.

Ако сакаш да прајме споредба Анчелоти-Фергусон во врска со тоа прашање,нема проблем,а за Мур ќе си праиш муабет со Реаловци.

И да...удри ја посилно главата,па може ќе ме сфатеше што сакав да кажам.
Rabotata e sto ne kaza nisto!
Ne treba ti da mi kazes deka 98% od fudbalerite se glupi, ZNAM!
Ne treba da mi kazes deka ima provokacii(nekoi ne gi svakaat), ZNAM!

Mnogu raboti povrzani so fudbalot, na teren i nadvor od nego ZNAM!

E sega koj kako ke si svati, toa NE ZNAM!

8307 > 970

That makes whatever he says superior to what you say. :)

Без намера да навредувам, да си кажам, да не испадне голема.

Conditions outside Stamford Bridge were “not bad at all”, “only slushy” and “pavements well gritted”.

A police spokesman said: ‘There were concerns over public safety. Clubs liaise with the police in the run-up to a game and are in regular contact. The final decision is made by the club.’

Не не, после она педерско одложување на челзи поради обично снегче ги сметам за најголеми плачи-пички, зошто ќе беа Растртени на домашен терен, а тоа на шампионот нели не смее да му се случи, па така ќе ја остават за 17ти мај кога веќе нема да биде интересно и нема да бидат шампиони. Попедерски потег не направил ни Фергусон :icon_lol:

Сликите не се од оваа година 100 % ... Што мислиш така лесно се откажува натпревар а да нема снег :tapp:
Овие слики ги имаше во саобтата на интернет,цел Лондон беше со снег.
164739_10150345245695644_337325995643_16619711_1224194_n.jpg

165213_10150345200075644_337325995643_16618664_5643843_n.jpg

Не сте мажи пак ќе кажам, челзи од лани отиде во неповрат...без навреда момци, ама не земате титула оваа сезона, повеќе од очигледно е, па ако сакате и со камења фрлајте по мене, јбг.
Ова не го мислев искрено пред неколку седмици, ама кога почнав да ги пратам челзи како киксаат се подсетив на мојот Манчестер кој лани со пола состав стигна на поен позади вас...е сега тркалото се сврте и тоа ве чека вас...лошата трансфер политика е резултат на ова што се случува со вашиот клуб.

Сега пак и чудно е малку како баш се фативте за Челзи - Манчестер и дали тоа била одложено со добра причина, кога од цел остров, кој има ретардирано многу лиги, натпреварите што се одиграа можеа да се бројат на рака.

8307 > 970

That makes whatever he says superior to what you say. :)

Без намера да навредувам, да си кажам, да не испадне голема.

Не навредуваш ама боцкаш од страна,сум те приметил.

Нема врска тоа што имам повеќе мислења од него и што сум повеќе од него на форум(иако не сум:)).
Некој што е почетник може со нешто да ме закопа одма,или пак обратно.

--- надополнето ---

Не сте мажи пак ќе кажам, челзи од лани отиде во неповрат...без навреда момци, ама не земате титула оваа сезона, повеќе од очигледно е, па ако сакате и со камења фрлајте по мене, јбг.
Ова не го мислев искрено пред неколку седмици, ама кога почнав да ги пратам челзи како киксаат се подсетив на мојот Манчестер кој лани со пола состав стигна на поен позади вас...е сега тркалото се сврте и тоа ве чека вас...лошата трансфер политика е резултат на ова што се случува со вашиот клуб.

Не те разбирам.Неповрат за оваа година мислиш или,за во некој иден период?

Море манс, шо се буниш? Ем таман Скај, ко медиум кој нема никакви инсајдери во Челзи и затоа поштено не го сака ко клуб, ќе најди термин таман да ви се аплаудира на новата титула, ем Челзи не дожиева нешто шо не е пожелно на домашен терен (тогаш како ќе се одвива натпреварот и така нема да е битно пошто единствен ривалитет меѓу овие два клуба е тој за шампионска титула која тогаш ќе биди решена, нема историско ривалство). Сите среќни и задоволни.
И лоша трансфер политика? Да, катастрофално лоша од шо кутриот тренер не знај шо да прај. Или можи и него не му е гајле и не се ни труди да прај нешто? Не бе, не е то, Карло Анчелоти максимално ја работи својата работа, 24/7 шо се вели.

--- надополнето ---

http://www.mirrorfootball.co.uk/opi...-my-Three-Wise-Men-of-2010-article655403.html

Откако сето ова го прочитал (ваљда го прочитал, поточно), еден типичен англиски глупак можел да го напиши само следново ко коментар:

Why is this john terry thing being dragged out again ?

:kesa:​

Море манс, шо се буниш? Ем таман Скај, ко медиум кој нема никакви инсајдери во Челзи и затоа поштено не го сака ко клуб, ќе најди термин таман да ви се аплаудира на новата титула, ем Челзи не дожиева нешто шо не е пожелно на домашен терен (тогаш како ќе се одвива натпреварот и така нема да е битно пошто единствен ривалитет меѓу овие два клуба е тој за шампионска титула која тогаш ќе биди решена, нема историско ривалство). Сите среќни и задоволни.
И лоша трансфер политика? Да, катастрофално лоша од шо кутриот тренер не знај шо да прај. Или можи и него не му е гајле и не се ни труди да прај нешто? Не бе, не е то, Карло Анчелоти максимално ја работи својата работа, 24/7 шо се вели.[/LEFT]

Конечно еден Челзијаш да признае дека на пичкарски начин беше избегнат поразот на Челзи во недела. Или одложен? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom