Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Tотенхем и лани го лапна од Волвс и тоа 2 пати :)

1 - 1, Рафа од пенал. Се враќаат у игра.
Ma нека кикснат бе.. Иам другар што навива за нив, да има после кој да дупам цела вечер :pos:

Исто така да кажам оти после очекувам многу тежок натпревар на Арсенал, а се надевам дека Велбек ќе им брцне еден..

3 - 1 Хатон. Излезе ВДВ и одма два гола дадоа. :)

Не кенкај и ти сеа...Тери е синоним за борбеност и лидер...И башка има ПЛ титула, за разлика од некои други :icon_lol:
Тери е всушност синоним за нешто друго, па кажаа децата де пред СП, дека не требало да оди таму како казна шо ја лажел жена му. Каква фантастична нација, зар не? И кажи ми, како после да немаш стереотипи за некои работи?
Види го копуков сега, не ми е јасно за кого навива само, оние шо „не чекорат сами“ а играа пред полупразен стадион на Енфилд некни (нешто шо му се случи на Челзи со Розенборг и прерасна во скандал од најголеми размери по што следуваше отказот за Мурињо), Јунајтед, Арсенал....
http://www.mirrorfootball.co.uk/opi...e-match-Brian-Reade-column-article582819.html
Според муабетот за пластичните знамиња со кои требало да се „фалсификува“(?!?!) Big Night Atmosphere на Стемфорд Бриџ, а не му текнало ништо за осаменоста на оние шо не чекореле сами во четвртокот, веројатно е нивни фан кој не разбира дека има и поинакви начини од кревање атмосфера од безгранично дерење на една украдена песна од некој помочан мјузикл од „преддедоноја“. Поентата со ова ми беше колку Челзи е омразен на Островот, за шо ми е неверојатно драго кога еден ден ќе видам 11ка на Челзи со 5 homegrown играчи од кои ниеден англичанец. Прекрасно чувство!
Ко има место за Ширер и Џерард, има и за Лампард - најдобриот асистент во изминатите 10 сезони и четврт најдобар стрелец во истото то време (во тек на минатава сезона ги имаше овие податоци, значи ако ја сметаме и минатава имаме 11 сезони + последнава беше најуспешна за Лампард = статистиката е и подобрена). А ко ќе се види и левиот бек, па чоече, Ешли Кол игра од дете во англиските натпреварувања, најуспешен играч во нивниот помочан национален куп, две или три титули колку има, единствен англичанец кој по квалитетот без никаков проблем би се нашол во стартните 11 на една Шпанија како апсолутен владетел во интернационалниот фудбал моментално. Но не, го бираме Евра! И уште не можам да се начудам, како по ѓаволите се нашол Тери овде, мора да згрешиле ко гласале тие....гласачите.

Aјде плачковците почнаа......а за кој кур да го има Лампард???? Оти не на пример Виера?? Одма со плачење.....оти Џерард а не Лампард.....ако е така оти го нема Хипија???? Oти го нема Ширер?????

Aјде плачковците почнаа......а за кој кур да го има Лампард???? Оти не на пример Виера?? Одма со плачење.....оти Џерард а не Лампард.....ако е така оти го нема Хипија???? Oти го нема Ширер?????
И јас то се мислам, оти не Хипија или Карагер место Тери...? :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom