Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Шупаков конечно се избричи откако го постигна првиот гол сезонава против Вила.

Барем заличи на човек...колку толку.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.801
Поени од реакции
11.405
Лузерпул многу слаби бе...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Шупаков конечно се избричи откако го постигна првиот гол сезонава против Вила.

Барем заличи на човек...колку толку.
Имиџот од затвор му беше тоа :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Чекајте де рано е само 2 кола се изиграа има време ехееееееееее 38 утакмици има

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.801
Поени од реакции
11.405
Па не беше сити јак колку што беше ливерпул слаб, ама кога го видов лукас ми стана јасно накај ќе оди работата...

T

the Carpenter

Гостин
Не беше Сити среќен колку што беше Ливерпул несреќен. Ако го преформулираш вака постот, подобар е.

Башка, низ мојата долга кариера на гледање фудбал, сум видел екипи како победуваат, со помизерна игра од таа на Ливерпул. Меѓу нив, бил и Ливерпул низ времињата на назад. И да не набројувам други кои.
Ама, ете. Немаше Ливерпул среќа, трите шута на Сити влегоа во голот. Додека пак, повеќете шутеви на „црвените“ не го најдоа патот меѓу стативите. Ете, тоа е разликата.

Инаку, Лукас е ништо друго, него формациска и тактичка жртва. Од вчера, и на Хоџсон му е јасно тоа. Не е Лукас слаб, колку што не се вклопува!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.801
Поени од реакции
11.405
Не беше Сити среќен колку што беше Ливерпул несреќен. Ако го преформулираш вака постот, подобар е.
Е де, ова сакав да го пишам...ама покрај поулсен и машерано, тој дибек (без навреда, ама стварно не го бива за таква екипа) не треба да игра.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ja многу убаво го прочитав постот, само не ми е јасно на што алудираш. Од толку навивачи на тимови од Премиер лига најде, навивач на Челзи да мудрува и да кажуе дека судењето било у корист на Манчестер.
Аман веќе, секоја сезона еден муабет терате, доволно е, гледај го Челзи и секирај се за него не се замарај за други тимови.
Не реков дека судиите судат во корист на Јунајтед, реков дека на тој натпревар направија пропуст. Истото да ни се случеше нам, и вие ќе прокоментиравте. Тоа е нормално.

Пак не ми ги читаш во целост постовите.

Како и да е што бидна бидна, помина. Идеме на 3то коло

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
не знам дали некој претходно ја има споменато оваа страна.. тука ги имате сите голови од сите утакмици на англиските екипи и репрезентацијата... значи има highlights од Премиер Лига, Лига на Шампиони, Лига Европа итн...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Не реков дека судиите судат во корист на Јунајтед, реков дека на тој натпревар направија пропуст. Истото да ни се случеше нам, и вие ќе прокоментиравте. Тоа е нормално.

Пак не ми ги читаш во целост постовите.

Како и да е што бидна бидна, помина. Идеме на 3то коло
За викенд се играат безброј натпревари и се прават мал милион судиски грешки а ти се фати за грешката што судијата ја направил на натпревар на кој играл Манчестер Јунајтед.

Аман!

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
не знам дали некој претходно ја има споменато оваа страна.. тука ги имате сите голови од сите утакмици на англиските екипи и репрезентацијата... значи има highlights од Премиер Лига, Лига на Шампиони, Лига Европа итн...
Ее супер, барем ке можеме да си гледаме преглед :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom