Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Шупаков конечно се избричи откако го постигна првиот гол сезонава против Вила.

ept_sports_sow_experts-423662252-1282002218.jpg

ept_sports_sow_experts-335780939-1282596623.jpg

ept_sports_sow_experts-569881413-1282596673.jpg

Барем заличи на човек...колку толку.

Шупаков конечно се избричи откако го постигна првиот гол сезонава против Вила.

ept_sports_sow_experts-423662252-1282002218.jpg

ept_sports_sow_experts-335780939-1282596623.jpg

ept_sports_sow_experts-569881413-1282596673.jpg

Барем заличи на човек...колку толку.

Имиџот од затвор му беше тоа :D

Чекајте де рано е само 2 кола се изиграа има време ехееееееееее 38 утакмици има

Па не беше сити јак колку што беше ливерпул слаб, ама кога го видов лукас ми стана јасно накај ќе оди работата...

Не беше Сити среќен колку што беше Ливерпул несреќен. Ако го преформулираш вака постот, подобар е.

Башка, низ мојата долга кариера на гледање фудбал, сум видел екипи како победуваат, со помизерна игра од таа на Ливерпул. Меѓу нив, бил и Ливерпул низ времињата на назад. И да не набројувам други кои.
Ама, ете. Немаше Ливерпул среќа, трите шута на Сити влегоа во голот. Додека пак, повеќете шутеви на „црвените“ не го најдоа патот меѓу стативите. Ете, тоа е разликата.

Инаку, Лукас е ништо друго, него формациска и тактичка жртва. Од вчера, и на Хоџсон му е јасно тоа. Не е Лукас слаб, колку што не се вклопува!

Не беше Сити среќен колку што беше Ливерпул несреќен. Ако го преформулираш вака постот, подобар е.

Е де, ова сакав да го пишам...ама покрај поулсен и машерано, тој дибек (без навреда, ама стварно не го бива за таква екипа) не треба да игра.

Ja многу убаво го прочитав постот, само не ми е јасно на што алудираш. Од толку навивачи на тимови од Премиер лига најде, навивач на Челзи да мудрува и да кажуе дека судењето било у корист на Манчестер.
Аман веќе, секоја сезона еден муабет терате, доволно е, гледај го Челзи и секирај се за него не се замарај за други тимови.
Не реков дека судиите судат во корист на Јунајтед, реков дека на тој натпревар направија пропуст. Истото да ни се случеше нам, и вие ќе прокоментиравте. Тоа е нормално.

Пак не ми ги читаш во целост постовите.

Како и да е што бидна бидна, помина. Идеме на 3то коло

не знам дали некој претходно ја има споменато оваа страна.. тука ги имате сите голови од сите утакмици на англиските екипи и репрезентацијата... значи има highlights од Премиер Лига, Лига на Шампиони, Лига Европа итн...

Не реков дека судиите судат во корист на Јунајтед, реков дека на тој натпревар направија пропуст. Истото да ни се случеше нам, и вие ќе прокоментиравте. Тоа е нормално.

Пак не ми ги читаш во целост постовите.

Како и да е што бидна бидна, помина. Идеме на 3то коло

За викенд се играат безброј натпревари и се прават мал милион судиски грешки а ти се фати за грешката што судијата ја направил на натпревар на кој играл Манчестер Јунајтед.

Аман!

не знам дали некој претходно ја има споменато оваа страна.. тука ги имате сите голови од сите утакмици на англиските екипи и репрезентацијата... значи има highlights од Премиер Лига, Лига на Шампиони, Лига Европа итн...

Ее супер, барем ке можеме да си гледаме преглед :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom