Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Гучи

Гостин
Изглеа нема нова тема за наредна сезона па ај тука да прашам, има нешто информации дали некоја од нашиве усрани телевизии ке пренесуваат?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изглеа нема нова тема за наредна сезона па ај тука да прашам, има нешто информации дали некоја од нашиве усрани телевизии ке пренесуваат?
Ќе има нова тема ама нека заврши месецов барем, отприлика за Комјунити ќе има, а за преноси нема да има, прашав и вработен во Сител.

Г

Гучи

Гостин
Ќе има нова тема ама нека заврши месецов барем, отприлика за Комјунити ќе има, а за преноси нема да има, прашав и вработен во Сител.
Божеее уште една сезона ке се кичмам пред компјутер :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Божеее уште една сезона ке се кичмам пред компјутер :eek:
Епа поголеми проценти на гледаност имаат со плачот на виолината или што и да е отколку со било каков фудбал, не им се исплати. Лани ако памтиш прегледот на колото го прекинуваа за Бандини не па др. :)

Г

Гучи

Гостин
Епа поголеми проценти на гледаност имаат со плачот на виолината или што и да е отколку со било каков фудбал, не им се исплати. Лани ако памтиш прегледот на колото го прекинуваа за Бандини не па др. :)
Ќути..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Шо ти згрешил чоекот шо си го потпишал така извитоперено бе? Толку ли се тешки комплексите? :D :D
Ајде, душо напатена, кажи ми дефиниција за комплекс.
Бидејќи, не знаеш, ама некои далеку пописмени или понеписмени од тебе, сеедно, почнаа да сејат глупости во кои на секој втор збор се употребува „комплекс и искомплексираност“ бидејќи не познаваат друг начин да си ги објаснат работите и појавите во просторот, почна и ти да дијагностицираш луѓе со тој поим, недијагностициран петел еден чаирски.

Него, што има со тебе да се расправам ... бе...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде, душо напатена, кажи ми дефиниција за комплекс.
Бидејќи, не знаеш, ама некои далеку пописмени или понеписмени од тебе, сеедно, почнаа да сејат глупости во кои на секој втор збор се употребува „комплекс и искомплексираност“ бидејќи не познаваат друг начин да си ги објаснат работите и појавите во просторот, почна и ти да дијагностицираш луѓе со тој поим, недијагностициран петел еден чаирски.

Него, што има со тебе да се расправам ... бе...
Извини недостапен сум за луѓе со ниско ниво на интелегенција (IQ) моето си го кажав. :cool:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ортак се гледа дека тешко психички си оболен не знам толку шо ти направиле Олд Трафор и Ерик Кантона , но сепак нешто е нели ?
E, арно што ме дијагностицираше. Редно беше бе, пиле едно испилено со врски.

До Олд ТрафоР е муабетот. Ми ја изгази мачката, и од тогаш го мразам. Ех, тој Олд ТрафоР!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom