Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Ко да не го знаете Фергусон дека никогаш не е точен со изјавиве за повреди ебаго :)
Старост......за две недели згрешил. Шо знај дете шо е два тона...??? :icon_bigg

--- надополнето ---

А така, форумов нешто зафркава, не го дава прозорчето за репутација ко ќе кликнам, ко ќе се среди давам зелено за комплетнов доказен материјал за тоа како делуваат годините на луѓето. :icon_mrgr

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Пред неколку години:

Сега
vol.2

Децата не го сакаат Џерард :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нетов ме заебава, ќе го пишам ова тука место во соодветната тема:

Преговорите за обезбедување на Премиер Лига се одвиваат со полна пареа. Ги правиме сите напори да го задоволиме Вашето Барање. Очекувајте информација наскоро!
Поздрав!
Од страната на фејсбук на Кејблтел пишано на 2 септември.

В

Вори

Гостин
А,тие што немаат Кејбелтел и што не се од Скопје:))?
Се надевам дека МАКС ТВ ќе внесе понуда за програмите на Спортклуб и Спортклуб пЉус.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
А,тие што немаат Кејбелтел и што не се од Скопје:))?
Се надевам дека МАКС ТВ ќе внесе понуда за програмите на Спортклуб и Спортклуб пЉус.
Еве ги МаксТВ, од форумот на Спортклуб ми е превземено.

Почитуван кориснику,

Сосема го разбираме вашиот интерес за Sport Club. Токму поради тоа правиме се
што е во наша моќ и надлежнст за легално да го добиеме овој канал, и тој да
стане составен дел од МаxTV понудата. Во очекување сме на одговор од носителите
на права за фудбалски натпревари, во случајов за дел од нив Sport Klub.

Начинот на преговарање со соработниците е секогаш согласно на бизнис интересите
на операторот, кој не врши откуп на права за одредена ТВ програма, туку за
реемитување на одреден ТВ канал во рамки на својата понуда.

Поздрав,

MaxTV

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.493
Еден другар има кејблтел па гледа премиер лига на таа Албанската...најверојатно и ја ќе го мењам телекабелот посран :cug:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Еден другар има кејблтел па гледа премиер лига на таа Албанската...најверојатно и ја ќе го мењам телекабелот посран :cug:
Па на Телекабел имаш два канала што пренесуваат Премиер, Нова спорт и Спорт клуб.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Телекабел дигитална кабелска - ич не ми чури од наредно коло :) :) :)

Инаку ми кажаа и дека B92 ги откупиле правата за МК (што не ми се верува), и дека од наредно коло ќе емитувале...Да видам да не верувам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие Кејблтел (може и Ти хоум) кога чуле дека може 1.000.000 евра треба да се плати одма на апиар офлајн се ставиле, гз преку глава :icon_lol: Мислам дека ни мачкаат очи, сепак 3 кола веќе се поминати ама ќе видиме :)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
од МаксТВ ми го дадоа одговорот постиран погоре, све мислам дека не е проблемот веќе у англиската премиер лига, туку тоа дека од макств викаат оти треба да откупат права за целосна програма а не само за премиер лига, пошто на спортклуб ако не се лажам даваат и тенис и формула1 а за македонија ги имаат веќе откупено канал5 и алфа-тв, и веројатно околу тоа се водат преговорите, па ќе треба после да се кодира каналот кога ќе има тенис и формула... кој ги знае можда и не лажат само дека се у преговори...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Искрено незнам шо точно операција е оваа хернија/кила ама Дрогба се врати за 1 недела, така да ништо чудно што и Лампард ќе заигра одма.
Професорката Македонски га нема 2 недели на школо заради таква операција, а тие од ПЛ за 10 дена ги спремат да трчат как ништо да не им е. Искрено, секоо чест за тва колко клубовето се грижат за играчите, как ги гледат и колко брзо ги опоравува "нивната" медицина. :) У Македонија фудбалеерто од една повреда завршуват кариера, тие у Англија шо играат как резервни нозе да имат. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.923
Поени од реакции
11.725
Во англија играат коњи и копита нема лабаво, овие нашиве инвалиди овде не ги спомнувај жити мене...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom