Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
Некој ако може да најде слика од моментот кога Бендтнер му додаде на ван Перси за вториот гол... Чисто да се увериме дали ја додаде со глава или со рака :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Значи откако Незнаениот шо не знам кој е од ко ги испосменија никовите сите, го постави линкот за капитенството на англија и то со очигледна доза на сарказам имајќи го во предвид смајлито шо го клал, за то овде коментиаат фаној на Манчестер Јунајтед (Џену, апидрон, чомбе) и на Арсенал (Ивица и Картер).
Кој фан на Челзи „дрка“ бре чомбе?

Мене едно ми е крајно смешно само, Тери една од првите работи шо ги напрај од ко му се одзеде капитенската лента и му се даде на Рио е тоа шо му се јавил да му честита и да му дај било каква поддршка ако му е потребна. А шо има од Рио? „Близок пријател“ вели како Рио бил крајно разочаран и лут, зато шо дознл од медиумите. И то го спречува да го напрај истото шо и Тери, кој патем лентата помочана и ја изгуби од истите тие медиуми и не се дрзна да кажи ниту збор, дури и на ваков најбеден начин преку „блсики пријатели“? Добар е Рио, добар е, еден од ретките англиски фудбалери шо сум ги почитувал стварно, покажува оти баш и не го заслужува тоа.
Ти мешаш брзини, јас немам против кој и да е капитен на Англија зошто ич не ме заболило, разбираш?
Мене ми е важен Јунајтед и само Јунајтед!

А се сеќавам после скандалот кога му ја одзедоа траката овде плачеа доста од навивачите на Челзи(можеби ти не беше во нив, ама 90% плачеа), и затоа пишав така како што пишав!

А ако не ти одговара напишаното не коментирај бе братче, само игнор(ама изгледа те здоболило некаде чим ми враќаш):toe:

--- надополнето ---

Некој ако може да најде слика од моментот кога Бендтнер му додаде на ван Перси за вториот гол... Чисто да се увериме дали ја додаде со глава или со рака :)
Со рака беше ама не ми е криво, Арсенал се секогаш доста оштетувани, па им се простува на судиите за ваквиот гол :)

http://www.goalsarena.com/video/england-barclays-premier-league/19-03-2011-west-bromwich-arsenal_en.html

F

fantomX

Гостин
Мене ми е важен Јунајтед и само Јунајтед!

А се сеќавам после скандалот кога му ја одзедоа траката овде плачеа доста од навивачите на Челзи(можеби ти не беше во нив, ама 90% плачеа), и затоа пишав така како што пишав!

А ако не ти одговара напишаното не коментирај бе братче, само игнор(ама изгледа те здоболило некаде чим ми враќаш):toe:
Па шо коментираш тогаш?

Па ќе плачат бе, зошто медиумите му ја одзедоа за нефудбалски работи. Јас сметам дека англија не заслужува капитен со таков карактер и чекам да дојди селектор шо ќе го отстрани од тимот воопшто пошто Тери очигледно сам никогаш нема да се откажи, ама никако да се случи тоа.

Игнор за некакво лаење против Челзи, особено такво кое нема ама баш никаква поента, тешко ќе оди.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Па шо коментираш тогаш?

Па ќе плачат бе, зошто медиумите му ја одзедоа за нефудбалски работи. Јас сметам дека англија не заслужува капитен со таков карактер и чекам да дојди селектор шо ќе го отстрани од тимот воопшто пошто Тери очигледно сам никогаш нема да се откажи, ама никако да се случи тоа.

Игнор за некакво лаење против Челзи, особено такво кое нема ама баш никаква поента, тешко ќе оди.
Знали Тери е Челзи а? :kesa:

Добро, повеќе нема да речам ништо против против вашето божество:tv:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ебати судиите, ми се повраќа.

Гледајте Сандерленд како го оштетија, ми се присра.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не е крив главниот судија, асистентот е. Главниот судија покажа на работ на шеснаесетникот, за да се изведе слободен удар, ама изгледа асистентот имаше уплатено два во два, па покажа пенал. Плус таква задоволна фаца си напрај, мх, мх, мх... Сандерленд оштетен солидно, да се надеваме дека кармата нема касно да проработи денес. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Му тргна на Д'рк со головиве :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Преку к**** ако ги оштетиле. Се сеќавате на ова?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Уште еден доказ колку се слаби судиите оваа сезона во премиер лигата :kesa:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Преку к**** ако ги оштетиле. Се сеќавате на ова?

То е скроз друга работа. Прво, судијата на таа утакмица ви беше најмалце крив, ваш навивач ја фрли балон-топката во терен. Второ, било кој предмет ако не е отстранет на време од теренот, по прописи се третира како дел од теренот. Без разлика дали тоа е нерамнина на теренот, облакодер со 14 ката или балон-топка.
Исто како да удрила во судија топката, јебига, се дешават.
Ти го сфаќам револтот за утакмицава, се’ е океј, само не споредувај судиска катастрофа со глупо дете.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ливерпул мора да ги истуркаат да играат во европа и наредна година :toe:

Член од
20 јануари 2009
Мислења