Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум за да се гледа Ливерпул-Манчестер. Покрвничко е од Челзи-Манчестер каде каде.

Ај догодина, за оваа сезона завршивме :)

Мхм вие си имате у ЛШ сеа интересни дуелчиња. The good old days :(

Oд видеото може да се заклучи сосема спротивното. :tv:
Точно, зошто ако ние почнеме да маваме одма црвени фрчат, за Челзи е тоа пак спротивно, колку повеќе маваат толку повеќе се толерира!

Е сега во ЛШ нема да суди Аткинсон и компанија, затоа таму како по обичај ќе ве помочаме:toe:

Точно, зошто ако ние почнеме да маваме одма црвени фрчат, за Челзи е тоа пак спротивно, колку повеќе маваат толку повеќе се толерира!

Е сега во ЛШ нема да суди Аткинсон и компанија, затоа таму како по обичај ќе ве помочаме:toe:
аман бе аман, ни ги отековте со тоа што ве оштетиле, ко нас да не не оштетуваат, одма теории за заговор смислувате, жими тасе ебаго. нас ни имаат дадено и без врска црвен(лампард против ливерпул)
на натпреварот со фулам непостоечки пенал свирна за нив имавме среќа што чех одбрани. прекинете со тоа дека сте жртви, срамота е другите што читаат :salut:

После 2 месеци Бејл повторно во првиот тим:vozbud:
Очекувам да го згазат Вест Хем.
Гомес; Ќорлука, Доусон, Галас, Екото; Ленон, Сандро, Модриќ, Бејл, ВДВ; Дефо.
Кога викам јас дека кокошкиве играат само против гиганти :))

аман бе аман, ни ги отековте со тоа што ве оштетиле, ко нас да не не оштетуваат, одма теории за заговор смислувате, жими тасе ебаго. нас ни имаат дадено и без врска црвен(лампард против ливерпул)
на натпреварот со фулам непостоечки пенал свирна за нив имавме среќа што чех одбрани. прекинете со тоа дека сте жртви, срамота е другите што читаат :salut:
Jас реков против Челзи дека не оштетуваат, други не спомнав!

Кога викам јас дека кокошкиве играат само против гиганти :))
Не знам дали гледаше, ама Тотенхем одигра одлично, освен Дефо кој буквално потфрли натпреваров. Па после се буни зошто не игра прв тим.
Доусон пречка, Бејл пречка, Ленон статива, Дефо од 4 метра промашува празен гол, исто Дефо од 4 метра(сам) шутира точно во Грин и уште неколку одлични шута на Модриќ...
5 утакмици по ред немаат победа, ја чуваат за против Реал:tv:

Многу јак Тотенхем :).Следен е Арсенал да киксне :)

Не знам дали гледаше, ама Тотенхем одигра одлично, освен Дефо кој буквално потфрли натпреваров. Па после се буни зошто не игра прв тим.
Доусон пречка, Бејл пречка, Ленон статива, Дефо од 4 метра промашува празен гол, исто Дефо од 4 метра(сам) шутира точно во Грин и уште неколку одлични шута на Модриќ...
5 утакмици по ред немаат победа, ја чуваат за против Реал:tv:

Не им е прв пат да имаат шанси и ништо да не направат, а за ова со Реал имаш право, не ме чуди се до април да изгубат за со Реал душата да си ја остават :)

Не им е прв пат да имаат шанси и ништо да не направат, а за ова со Реал имаш право, не ме чуди се до април да изгубат за со Реал душата да си ја остават :)
Знаеме дека си играат топло/ладно цела сезона :)

Откако Хоџсон го превзеде ВБА све тргна по нагорна линија за нив

brat i jas ocekuvav da gi zgazat ama ete 0-0 izigraa mnogu vazni bodovi za vest hem ama ne i za totenhem... ako pisuvav sportska sigurno ke izgubev zaradi totenhem :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom