Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Екипата шо пред недела ипол га тепа големата Барса, губе од Бирмингем, пази, на утакмица шо ного значе за них, вазна после 5-6 год. Слабо Англиската а фантоме?

A

apidrone

Гостин
Екипата шо пред недела ипол га тепа големата Барса, губе од Бирмингем, пази, на утакмица шо ного значе за них, вазна после 5-6 год. Слабо Англиската а фантоме?
Слаба е. Ќе видиш сеа Копенхаген каков пресврт ќе направи.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.862
Гледам табелата и гледам сите 4 екипи шо почнуваат на W(Wolves, West Ham, West Brom и Wigan) се наоѓаат на дното на табелата. Разликата помеѓу првиот и последниот од нив е цел 1 бод. Каква е оваа фонетска дискриминација, не ми е јасно. :tv:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Вела за малку ќе ги потопеше Стоук за помалце од 10 минути... вака само им скина 2 бода :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој Делап од аут во гол ја стави? :icon_mrgr

G

Gray Foxx

Гостин
Steven Gerrard elbows people's faces all the time, no red card is shown. He flashes V signs at referees, again no booking. Wojciech Szczesny concedes a blatant first minute penalty in a cup final, no penalty and no red card is signaled. John Terry plays volleyball in the box ever since the beginning of time immemorial, no penalties or red cards are given. Michael Ballack elbows Patrice Evra in the build up to a goal, no foul, no booking. Didier Drogba scores a title winning goal from about a kilometer offside and the flag isn't waved. Jamie O'Hara escapes an obvious 2nd yellow card for a late foul on a defender and as a result, a previously unbeaten side lose for the first time this season. Jamie Carragher makes a career out of professional fouls hauling people down after they've surged past him, no red cards.

Oh those dirty Manyoo players...

F

fantomX

Гостин
Знам, изгледа дека моите поенти се свртени против мене моментално. Ама немам шо да додадам барем дур не заврши оваа фаза на ЛШ, а главно муабет можи да се прај по завршвувањето на настапите на англисктие екипи во ЛШ сезонава. Ти и онај тревогмиздарецон шо се уфрла можите да јадите гомна, ама сега нема шо да се прај муабет на та тема.

Steven Gerrard elbows people's faces all the time, no red card is shown. He flashes V signs at referees, again no booking. Wojciech Szczesny concedes a blatant first minute penalty in a cup final, no penalty and no red card is signaled. John Terry plays volleyball in the box ever since the beginning of time immemorial, no penalties or red cards are given. Michael Ballack elbows Patrice Evra in the build up to a goal, no foul, no booking. Didier Drogba scores a title winning goal from about a kilometer offside and the flag isn't waved. Jamie O'Hara escapes an obvious 2nd yellow card for a late foul on a defender and as a result, a previously unbeaten side lose for the first time this season. Jamie Carragher makes a career out of professional fouls hauling people down after they've surged past him, no red cards.

Oh those dirty Manyoo players...
Игра Тери со рака во 16ник, да , играше и против Тотенхем лани. Уствари можи и да не играше, ама битно свирна пенал гомнарот. Дрогба постигнал „шампионски гол“, аман бе, ко гнасана италијанска смрдена да не даде гол со рака 2 минути после овај „шампионскиов гол“?
И Флечер исто, не го фаулираше Ешли Кол на дуелот на Стемфорд лани, ма не ни го пипна бе, душичка невина и наивна е флечи.

Ама не е битно, Манчестер Јунајтед смрди на болна ароганција, смрди и корни и тука нема шо да се напрај. Мене само ме боли тоа шо во Челзи сега нема однесување ко то на тој Балак шо го спомна, пошто такви гниди со гнидоидно однесување можи да се победат само ако возвратиш со иста или малку поголема мера. А ко шо реков, гледајќи го следново....
http://www.premierleague.com/page/FairPlayTable/0,,12306,00.html
...Челзи то не го можи во ваков состав и со вакво однесување. Први во фер-плеј, абе секоја наредна помисла на ова ми додава се појќе и појќе срам. :kesa:

--- надополнето ---

P.S. :icon_mrgr

G

Gray Foxx

Гостин
Игра Тери со рака во 16ник, да , играше и против Тотенхем лани. Уствари можи и да не играше, ама битно свирна пенал гомнарот. Дрогба постигнал „шампионски гол“, аман бе, ко гнасана италијанска смрдена да не даде гол со рака 2 минути после овај „шампионскиов гол“?
И Флечер исто, не го фаулираше Ешли Кол на дуелот на Стемфорд лани, ма не ни го пипна бе, душичка невина и наивна е флечи.

Ама не е битно, Манчестер Јунајтед смрди на болна ароганција, смрди и корни и тука нема шо да се напрај. Мене само ме боли тоа шо во Челзи сега нема однесување ко то на тој Балак шо го спомна, пошто такви гниди со гнидоидно однесување можи да се победат само ако возвратиш со иста или малку поголема мера. А ко шо реков, гледајќи го следново....
http://www.premierleague.com/page/FairPlayTable/0,,12306,00.html
...Челзи то не го можи во ваков состав и со вакво однесување. Први во фер-плеј, абе секоја наредна помисла на ова ми додава се појќе и појќе срам. :kesa:

--- надополнето ---

P.S. :icon_mrgr

Па убаво е напишано title-winning goal... Бидејќи голот на Мачеда немаше никакво влијание на резултатот, а да не беше признат голот на Дрогба со тој гол на италијанското гомно као шо го викаш резултатот ке беше 1-1 и газловците немаше да бидат први. Така да quit bitching biach... :)
А иначе чим сакаш да ти биде тимот као Јунајтед не очекуам да јадеш гомна како и секојпат коа јадеш кога одлука судиска ке биде во наша полза.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom