Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Eпа нека им е честита титулата на Бирмингем,да му се множат.
Мартинс мен оф д меч. :) :smir:

Затоа ми се интересни помаливе клубови во Англија, какво радување направија, празник им е кога ќе освојат некој куп :) Не е голманот крив кај Арсенал, имаа повеќе шанси што можеа да ги искористат, поготово онаа на Бендтнер. Здравје.

Не трескај, кога не си го гледал натрпеварот.

Го гледав првото полувреме и баш кога пуштив повторно на тв тогаш Мартинс го постигна голот. Така напишав бидејќи ја реши утакмицата. :smir:
Иначе голот беше по грешка на Кошчиелни и Шчежни.

Нека им е честито титулата на Бирмингем. Можеби и не е баш заслужено, но изиграа одличен натпревар, секоја чест!

Ви текиња кога Шчезни на Твитер ги реметеше Ешли Кол и уште некои играчи мислам?Е сега дупло му се враќа,поарно коа ќе си дојде дома да не го отвора Твитерот зошто може да се самоубие.

Јадеше трици,епа сеа нека трпи :kesa:

Честитки за Бирмингем, си зедоа трофеј вака така, Арсенал стандард - паѓа во втора полусезона како и обично :toe:

Го гледав првото полувреме и баш кога пуштив повторно на тв тогаш Мартинс го постигна голот. Така напишав бидејќи ја реши утакмицата. :smir:
Иначе голот беше по грешка на Кошчиелни и Шчежни.
Ок, Мартинс лом правеше во прво полувреме:tv:

Иначе Фостер MOTM :)

Арсенал :pos:

Ви текиња кога Шчезни на Твитер ги реметеше Ешли Кол и уште некои играчи мислам?Е сега дупло му се враќа,поарно коа ќе си дојде дома да не го отвора Твитерот зошто може да се самоубие.

Јадеше трици,епа сеа нека трпи :kesa:

овај би требало да одам пливање , Мартинс два пати го летна во рок од 10 секунди :pos2:

Сеа шо, провоцираш?
Не бе, смешно ми е само, што не можете да земете титула 6 години веќе.
Кога не го освоивте ова „купче“, не знам што планирате да освоите.
Можда ЛШ или ПЛ :tv:

Не бе, смешно ми е само, што не можете да земете титула 6 години веќе.
Кога не го освоивте ова „купче“, не знам што планирате да освоите.
Можда ЛШ или ПЛ :tv:

Хахаха.
Ви ја ебавме матер минатата недела. Тогаш знам дека не ти беше смешно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom