- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 2.409
- Поени од реакции
- 428
Да, тоа ни е јасно на сите, туку ме чуди зашто уште не излегуваат со официјална потврда.Хавок веројатно се чека Керол да потпише за да може Торес да иде...
Да, тоа ни е јасно на сите, туку ме чуди зашто уште не излегуваат со официјална потврда.Хавок веројатно се чека Керол да потпише за да може Торес да иде...
Breaking news: Benfica accept Chelsea offer for David Luiz! £25m (20m up front) + Matic
MUFC се заинтересирани за играчот на Осасуна - Camunas J. :bip:MUFC have issued a hands off warning to clubs interested in Howard Webb
Ќе видиме ќе покаже времето. Суарез е далеку од слаб играч, ама како што кажав неможе веднаш да почне со неверојатен фудбал и да се очекуваат чуда од него.Баш убава споредба... мислам играч што играл финале светско и е еден од подбрите во репрезентација чинеше 34 милиони... овој 35 ма дај молим те...
Хавко, јас не реков дека Суарез ќе успее во премиер лига, за мене он е подобар играл од Керол кој е типичен англиски напаѓач ала Хески. Е сеа не викам дека Хески беше лош ама факт е дека не вреди Керол 35 милиони ФУНТИ. Како што реков и за Суарез мислам дека е преплатен ама сепак дечкото мислам дека повеќе ќе се снајде од Керол... Керол може да е ко Џонсон, играч за 1-2 сезони и толку али ќе видиме...
иначе кои проблеми? Епа да немавте проблеми немаше да барате 3 нови напаѓачи така?
Ја па слушнав дека се заинтересирани за 19та титула и од оваа година ќе бидат најтрофеен клуб во Англија :SMUFC have issued a hands off warning to clubs interested in Howard Webb