Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Балак и Дрогба? Типични силеџии, тепаче, јас ги викам коњови. За разлика од Флечер со таа исплашена фацичка ама инатлива.
Значи и Рој Кин и Кантона за тебе се коњови ?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ти си многу мал да го памтиш Кантона, какво играчиште беше!

Сигурно не се сеќаваш и на вистинските силеџии од Арсенал, Кион, Адамс и Парлоу, е тоа беа џељати!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ти си многу мал да го памтиш Кантона, какво играчиште беше!

Сигурно не се сеќаваш и на вистинските силеџии од Арсенал, Кион, Адамс и Парлоу, е тоа беа џељати!
:pos2: 22 во 23 муце... Го памтам и Ерик, али сум гледал само голови негови, на клипови... Во живо (на тв) не, признавам за тоа..

Али не ми зборувај жити се за Адамс, Кион, Парлоу и сличните... Е тука, не верувам дека си подобар од мене... Од овие тројца само за Кион се слагам... :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
:pos2: 22 во 23 муце... Го памтам и Ерик, али сум гледал само голови негови, на клипови... Во живо (на тв) не, признавам за тоа..

Али не ми зборувај жити се за Адамс, Кион, Парлоу и сличните... Е тука, не верувам дека си подобар од мене... Од овие тројца само за Кион се слагам... :)
Па Кантона освен тој потег не направи ништо на терен за да биде наречен силеџија!

А Кион, Адамс и Парлоу дивееа над Руд ван Нистерлој после промашен пенал, за мене тие секогаш ќе бидат силеџии!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Па Кантона освен тој потег не направи ништо на терен за да биде наречен силеџија!

А Кион, Адамс и Парлоу дивееа над Руд ван Нистерлој после промашен пенал, за мене тие секогаш ќе бидат силеџии!
Извини ама никој од нив не го удри Нистелрој тогаш...
А кантона влезе со мајагери у публика

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Mр.Арсенал беше пензиониран бе друже кога РвН го промаши пеналот. :tv:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Извини ама никој од нив не го удри Нистелрој тогаш...
А кантона влезе со мајагери у публика
И што сакаш да кажеш со тоа, дека заради тоа е силеџија?
Секој може да се изнервира многу понекогаш за да направи глупост! Тоа беше и со Кантона по што поштено си паузираше 8 месеци! После тоа беше како нов!

--- надополнето ---

Mр.Арсенал беше пензиониран бе друже кога РвН го промаши пеналот. :tv:
Mислев на Галас :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Тууу јас па си реков, кузнај колку ке одиш поназад во времето... Добро де, то беше пред 6-7 години... Шо мислеше, колку години имам јас, 12 или 13 ? :pos2::pos2:

За тоа, над Руд, да, али знајш тогаш какви беа натпреварите мегу Нас и Вас... Тепачки во тунели (Рој и Патрик), фрлање со храна над Сер Алекс, тепачки мегу Рио и Фреди... Сето тоа е историја...

И убо кажува Венгер: „Руд ни помогна да го направиме невозможното “ - (алудирајќи на серијата од 49 меча без пораз, која иронично тој ја прекина на 50иот меч)

--- надополнето ---

Секој може да се изнервира многу понекогаш за да направи глупост! Тоа беше и со Кантона по што поштено си паузираше 8 месеци! После тоа беше како нов!

--- надополнето ---

:toe:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тууу јас па си реков, кузнај колку ке одиш поназад во времето... Добро де, то беше пред 6-7 години... Шо мислеше, колку години имам јас, 12 или 13 ? :pos2::pos2:

За тоа, над Руд, да, али знајш тогаш какви беа натпреварите мегу Нас и Вас... Тепачки во тунели (Рој и Патрик), фрлање со храна над Сер Алекс, тепачки мегу Рио и Фреди... Сето тоа е историја...

И убо кажува Венгер: „Руд ни помогна да го направиме невозможното “ - (алудирајќи на серијата од 49 меча без пораз, која иронично тој ја прекина на 50иот меч)
За наназад џабе да ти кажувам, не можеш ни видео да најдеш за тие периоди :tv:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576

--- надополнето ---

хахаххаа Галас беше у Челзи тогаш друже :)

Иначе за Кантона, кој друг има направено такво нешто? никој...
За 30 години кога ќе прашаат некој за Кантона, знаеш по што ќе се сеќаваат луѓето на него?
малце по тоа што бил одличен фудбалер а многу повеќе туку по неговото мајагери...
Исто е и со Марадона, се сеќаваат сите дека бил маестрален фудбалер ама кога ќе се спомне он сите ги асоцира на една работа ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom