Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.687
Поени од реакции
22.582
Нетреба уште да се расправа за една бедна статија,некој имал вишок време па ја пишал..Добро рече Фантом дека се игра до последниот свиреж на судијата..

Т

Топџија

Гостин
Е па редно беше и Виган да победи некој тим од Big Four. Импресивен беше податокот дека од можни 102 бода освоиле само 7 со овие 4 тима. Нека им е честито.

В

Вори

Гостин
Ти 100 посто имаш свршено од победата на Виган?
Едвај чекате Челси да кискне,и радостии...

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Де пак ти и Биган не се за потценување:pos2::pos2::pos2: добар тим се кога ќе играат со играч повеќе

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.270
Затоа Манчестер со играч помалце победува :wink:

Т

Топџија

Гостин
Ти 100 посто имаш свршено од победата на Виган?
Едвај чекате Челси да кискне,и радостии...
Не ми е јасно што се изреволтира толку од мојот коментар. Јас посочив кон еден ФАКТ.

А за тоа дали се радувам на кикс на Челзи или не, не се израдував нешто посебно али да речеме мило ми е. Како што ми е мило кога ќе кикснат Ман. Ј. или Ливерпул, што е една нормална емоционална состојба (со оглед дека навивам за Арсенал).

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Го нема денеска нешто пато007 да прокоментира нешто во врска со статистиките:tapp:
Утре и милан ќе го прими и неговото разочарување ќе биде уште поголемо!

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Го нема денеска нешто пато007 да прокоментира нешто во врска со статистиките:tapp:
Утре и милан ќе го прими и неговото разочарување ќе биде уште поголемо!
Па со Виган можеби заслуживме и да изгубиме но криво ми е за тој гнасниот судија баш пред натпреварот со Ливерпул да му даде црвен на Петар Чех.Ова нема ни да биде дерби без Чех на голот.Да се надевам дека Хиларио добро ќе го замени.
Сепак пак сме 1-ви на табела и можеби и ова мало разочарување од Виган беше потребно.Многу беа форсирани за победа во сите натпревари па не е можно во премиер лигата да не загубиш натпревар.Мислам дека алката во средината Микел не беше достојна замена за Балак.Дури сега се почувствува што значи кога он е во средината и кога го нема.Навистина голема разилка.

:nenene::nenene::nenene:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Чекај бе имат време, 1 месец и пол помина за да зборуваме за то ....

Иначе зема титула оној тим кој ќе има подобра гол разлика во случај на ист број на бодови

T

the Carpenter

Гостин
Манчестерци, зошто не вадевте табели кога го попушивте од барнли, или додека бевте зад Челси нон стоп. Еднаш се израмнија со бодови, и одма почнаа да пресметуваат кој би бил шампион. Аман бре, уште 31 коло има, камо среќа да тепате се понатаму :)
Јадни сте.

Бај де веј, Виган против Челси играше како во транс, а против Јунајтед, ко Башкими. Ама тоа е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom