Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Абе алооо!!! Исто и Малуда до пред 1 месец го плукавте памтете?? :smir:

А Милнер освои сосема заслужено. Не значи дека ако не игра во некој тим од големата 4ка не треба да освои. Го имам и на fantasy premier league и нема утакмица да не даде гол или да направи асистенција..па дури и по неколку на еден меч..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Абе алооо!!! Исто и Малуда до пред 1 месец го плукавте памтете?? :smir:

А Милнер освои сосема заслужено. Не значи дека ако не игра во некој тим од големата 4ка не треба да освои. Го имам и на fantasy premier league и нема утакмица да не даде гол или да направи асистенција..па дури и по неколку на еден меч..
Најди пост каде го имам јас плукано Малуда!
И што сеа ако го имаш ти на фантази премиер менаџер:tapp:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Најди пост каде го имам јас плукано Малуда!
И што сеа ако го имаш ти на фантази премиер менаџер:tapp:
Па не ли го гледаш другиот дел од постот?? СЕКОЈ НАТПРЕВАР ОБАВЕЗНО ПРАВИ АСИСТЕНЦИЈА..(или дава гол)

А за Малуда,ме мрзи да барам,но 100% во првиот дел од сезоната,па и до крајот на февруари го плукавте многу.. Давор сакаше да го обеси на плоштад :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па не ли го гледаш другиот дел од постот?? СЕКОЈ НАТПРЕВАР ОБАВЕЗНО ПРАВИ АСИСТЕНЦИЈА..(или дава гол)

А за Малуда,ме мрзи да барам,но 100% во првиот дел од сезоната го плукавте многу.. Давор сакаше да го обеси на плоштад :)
Ту мајката, секоја утакмциа прави асистенција а има 12. Фабрегас не изигра сигурно 10 и повеќе натрпевари а има 15.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ту мајката, секоја утакмциа прави асистенција а има 12. Фабрегас не изигра сигурно 10 и повеќе натрпевари а има 15.
Епа во тие другите дава гол :pos:

Сеа последните 2-3 месеца и не ја играм баш,ама стварно многу поени освојував од него некаде до јануари.. И ај сеа,шо кога не ви се изберани милениците? Ќе се смени нешто на табелата??Аман..колку прашина дигнавте...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Факт е дека се има голема наклонетост кон британциве, а посебно англичаниве. Можеби заслужи Милнер да биде во првите 11, али кога веќе Фабрегас не зема за најдобар играч, мораше да земе за најдобар млад играч.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Излезени ли се двојките за плеј-оф од Англија 2 лига....
1.Nottingham Forest.
2.Cardiff City.
3.Leicester City.
5.Blackpool.
Mислам дека овие се петте екипи кои ќе играат плеј-оф за влез во Премиер Лига.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Капело рулз.
Милнер- Играч со најголем напредок.
Ако гледаш ПЛ последните 2-3 год, ќе ти биде јасна неговата преобразба.
Како друг играч да гледаш.
Флечер-Оваа сезона најдобриот играч од средниот ред на манчестер. Се гледа целокупен придонес у играта, не само статистичките асистенции и голови,бидејќи многу често не можат да ја доловат реалната слика.Види фото кога дојде флечер у Јунајтед кој лигуш беше.
Точно е дека и Џерард и Лампард заслужуваат да влезат(Фабрегас исто),меѓутоа има место за 11. Никој не му е крив шо нивните колеги не ги гласат.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Излезени ли се двојките за плеј-оф од Англија 2 лига....
1.Nottingham Forest.
2.Cardiff City.
3.Leicester City.
5.Blackpool.
Mислам дека овие се петте екипи кои ќе играат плеј-оф за влез во Премиер Лига.
Kои двојки да излезат?

Се знае, ќе играат шестиот со третиот и петтиот со четвртиот од регулерниот дел на сезоната.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Капело рулз.
Милнер- Играч со најголем напредок.
Ако гледаш ПЛ последните 2-3 год, ќе ти биде јасна неговата преобразба.
Како друг играч да гледаш.
Флечер-Оваа сезона најдобриот играч од средниот ред на манчестер. Се гледа целокупен придонес у играта, не само статистичките асистенции и голови,бидејќи многу често не можат да ја доловат реалната слика.Види фото кога дојде флечер у Јунајтед кој лигуш беше.
Точно е дека и Џерард и Лампард заслужуваат да влезат(Фабрегас исто),меѓутоа има место за 11. Никој не му е крив шо нивните колеги не ги гласат.
Фабрегас влезе ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
http://www.guardian.co.uk/football/2010/apr/26/manchester-city-fulop-emergency-loan-given

WTF, се кладам дека немаше да ни дадат на нас во Ноември/Декември да зимаме играчи кога бевме со Керик и Флечер во одбрана :tapp:
Им пуштија на Евертон вака пред 2-3 сезони да позајмат голмам сред сезона.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ајде гледајте преглед на колото,додека можете/Бандини кај и да е ке почне.:pos2:

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Абе да му го е*ам мамето сителско шо туку лажат поарно нека речат дека нема преглед и готово.Само манчестер ја пуштија гојда.Да не знај некој кога има реприза освен во 4 сабајле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom