Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
In the PFA team of the Year, how is Fletcher ahead of Lampard when Lampard has had his best scoring season ever? And also how is Valencia ahead of Malouda when Malouda has scored 14 this season and Valencia has scored five?

KAMMY SAYS: This was the choice of the players. The votes go in early and we have to accept the decisions that the players make. We all have our own opinions on who the best players of the season were, but in this instance we have to accept what they players have decided. Frank Lampard has had a fantastic season, but maybe the players have looked at Chelsea's season and decided it wasn't as successful as it might have been. Well, of course they could win the double and prove them all wrong!

We live in a democratic society and if you get the most votes you get in the team. I'm sure Lampard will be the first to say it's not a problem. Maybe he voted for Fletcher! Maybe Malouda voted for Valencia! That's something we don't know.

http://www.skysports.com/opinion/story/0,25212,12086_6117483,00.html

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Баш дека играчите одлучуваат , ич не е реално. Не одлучуваат по некој критериуми или статистики , него по принцип овој ми е пријател овој не. Затоа и на крај сите се вадат со тоа дека играчите одлучувале. По тоа се гледа дека срам им е да признаат дека Енглезите им се на 1 место.:helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Баш дека играчите одлучуваат , ич не е реално. Не одлучуваат по некој критериуми или статистики , него по принцип овој ми е пријател овој не. Затоа и на крај сите се вадат со тоа дека играчите одлучувале. По тоа се гледа дека срам им е да признаат дека Енглезите им се на 1 место.:helou:
Вашиот капитен гласаше лани за Балак, чисто за информација, ако веќе збориме за субјективност. Само не за ПЛ изборот, туку на ФИФА, прв срам му беше тоа, еве ти и линк

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1237730/John-Terry-FIFA-vote-storm-England-captain-names-Chelsea-pal-Michael-Ballack-No-2-player-world-doesnt-rate-runaway-winner-Lionel-Messi.html

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Милнер и Флетчер пред Џерард и Лампард...е браво бе!:tapp:

F

fantomX

Гостин
In the PFA team of the Year, how is Fletcher ahead of Lampard when Lampard has had his best scoring season ever? And also how is Valencia ahead of Malouda when Malouda has scored 14 this season and Valencia has scored five?

KAMMY SAYS: This was the choice of the players. The votes go in early and we have to accept the decisions that the players make. We all have our own opinions on who the best players of the season were, but in this instance we have to accept what they players have decided. Frank Lampard has had a fantastic season, but maybe the players have looked at Chelsea's season and decided it wasn't as successful as it might have been. Well, of course they could win the double and prove them all wrong!

We live in a democratic society and if you get the most votes you get in the team. I'm sure Lampard will be the first to say it's not a problem. Maybe he voted for Fletcher! Maybe Malouda voted for Valencia! That's something we don't know.

http://www.skysports.com/opinion/story/0,25212,12086_6117483,00.html
И ај после не се глупи фудбалерите... :pos2:

Вашиот капитен гласаше лани за Балак, чисто за информација, ако веќе збориме за субјективност. Само не за ПЛ изборот, туку на ФИФА, прв срам му беше тоа, еве ти и линк

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1237730/John-Terry-FIFA-vote-storm-England-captain-names-Chelsea-pal-Michael-Ballack-No-2-player-world-doesnt-rate-runaway-winner-Lionel-Messi.html
'For me, my vote went to Messi, I thought he was fantastic last year, he was the one who really stood out for me. :tv:
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1912388,00.html

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Ај сеа,да не се лажеме,Милнер и Флечер заслужено си се во тимот.. Јас како што паметам 90% од навивачите на Челзи го плукаа Лампард за неговата игра оваа сезона до пред 1 месец. Сеа пак светец го праите.. А Џерард?? апфффффф!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Е сега или немаш појма од фудбал, или си многу пристрасен. :)
Лампард 20 гола 15 асистенции,и доста придонесе во играта не Челзи оваа сезона...( секако имаше и натпревари кога не беше во најдобра форма )

И Флетчер беше добар оваа сезона не велам не,али ипак пред Лампард...не штима!:raz::toe:

F

fantomX

Гостин
Ај сеа,да не се лажеме,Милнер и Флечер заслужено си се во тимот.. Јас како што паметам 90% од навивачите на Челзи го плукаа Лампард за неговата игра оваа сезона до пред 1 месец. Сеа пак светец го праите.. А Џерард?? апфффффф!
Лампард не е способен појќе да го движи Челзи како Европски силна екипа. А за Премиер Лигата за шо и прајме муабет, е цар, не за 90, за 99% играчи. А тука се и Флечер и Милнер. Улогите се веројатно малку различни, ама во ко ќе се бира најдобар тим на некое натпреварување не се гледа така, во светскиот тим на годината ги има и Торес и Меси и Роналдо и Кака заедно, нешто шо никогаш нема да функционира салам во реалноста.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Според мене,Флечер заслужено е во првите 11..

П.С. Ако Челзи ја освои двојната круна сезонава со кој ќе игра во Комјунити-Шилд финалето во Август?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

П.С. Ако Челзи ја освои двојната круна сезонава со кој ќе игра во Комјунити-Шилд финалето во Август?
Со вториот во премиерлигашката табела,мислам:toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Со наградиве каша попара направиле... Ја се очекував Бербатов да ја земе таа за најдобар млад клошар

Упс за најдобар играч бе:vozbud:

Нот! Шо се правите будали со сила бе.Фабрегас,Бендтнер има еден куп млади играчи овие на Милнер му ја дале ама тоа е Островјани килаци живи мора на англичани да им ја дадат наградата зш после нема чај да се пиело .
Околу Руни дел ги разбирам си заслужи Руни цела сезона сам се правеше.
Флечер бољи од Лампард и од Џерард:pos2: Аха ова листава е бољи и бољи:tapp:
Кај им отиде паметов бе подобари деструктивци од Маскерано и Ессиен нема на островот така да ова цела листа им е БулШИТ освен за Руни сосема заслужено.И како тоа Малуда да не го има во тимот:nenene: Не бе што вие Милнер е најбољи.
Ах беее кој им ја матеше водава на коњиве.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7

2 место во ПЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom