Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
по денешното коло веќе сигурно е дека само 2 тима останаа во трката за титулата,ќе биде тешко до крајот:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ете.... ја погоди поентата. :back: Коа играат балет ги пцуете, коа играат фудбал ги ставате на аватар. Коа изгледа дека титулата е изгубена некои типци во афект честитаат титула, а откако следната недела ке се уверат дека конкурентите се исти дрва како нив,можда и полоши, надежта се враќа. :smir:
Јас одамна ги немам испцуено :helou:
А шо знаат да заиграат балет знаат.

Има уште 3 натпревари, бидете ми сите вие живи и здрави, другото ќе дојде само по себе :smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А јас мислам тотенхем ако успее по некоја случајност да го победи Ман утд автоматски нив нека му ја дадат премиер титулата ионака ќе ја заслужат со три победи по ред и тоа против првите три екипи..и така ни навивачите на ман утд ни на челзи нема да се бунат(сите среќни задоволни:pipi:)..добро сега можеби на ганерите криво ќе му падни поради тоа што му се лути ривали ама јбг барем тотенхем немаат навивачи во формуот за да ги реметат:pos2:..и црвените од енфилд задоволни ќе бидат со тоа што Ман утд нема да биди прв ....добра идеа што мислите:pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Уште еднаш докажаа дека се најселска телевизија.. Пу да им ебам гомната и Бандини да им ја ебам!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нетокму се овие бе... барем нека го даваат покасно цел. :uvo:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

A look at how Frank Lampard spends his time away from Chelsea:icon_lol:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Уште еднаш докажаа дека се најселска телевизија.. Пу да им ебам гомната и Бандини да им ја ебам!
Не се Сител најселска, туку А1 се најселска пошо им ја одстапија Премиер Лига на нив :smir:

Нека даваат сега Бандини, ШеЌерзад и неделно попладне

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Абе сите телевизи кај нас се катастрофа.. каде се видело на странскиве телевизии да даваат реклами или нешто слично во тек на утакмица освен на полувреме.. тоа се дешава само кај нас.. и со тоа докажуваат дека се срање...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе сите телевизи кај нас се катастрофа.. каде се видело на странскиве телевизии да даваат реклами или нешто слично во тек на утакмица освен на полувреме.. тоа се дешава само кај нас.. и со тоа докажуваат дека се срање...
Не се буните за реклами. На Алфа моментално никој неможе да и парира во давање на реклами. Мислам среде реклами они мене фудбал Реал-Барса ми даваат:tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аман, барем во 3 сабајле да го даваат прегледов, ама цел нека биде :nerv:

Од тоа Ѓумушите и Шехерезадите не може да се дише веќе, по 100 пати репризирање, џоа пензионериве напамет ќе ги учат. :tapp:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Аман, барем во 3 сабајле да го даваат прегледов, ама цел нека биде :nerv:

Од тоа Ѓумушите и Шехерезадите не може да се дише веќе, по 100 пати репризирање, џоа пензионериве напамет ќе ги учат. :tapp:

Во 3:40 и нема да биде цел , зашто треба реприза на Ѓумуш , па реприза на Бандини , па уште по една реприза за оние кои ја пропуштиле првата. Не се Сител за ПЛ. Од следната година очекувам да се врати на А1 , а на Сител пак нека даваат Ѓумуш , пошто мнооооооогу голема гледаност имаат.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Не се бунете за рекламите...Мора да има реклами...Инаку од каде Алфа 250 000 евра за да го откупи Шпанското првенство? Или Сител - ПЛ? Па тие телевизии живеат од реклами, сакале-нејќеле ќе не замараат со Лејко и Климе и нивниот ебан пикник во Охрид.

Јас мислам дека пред 2 сезони А1 највеќе отекуваа со реклами. Шлаг на очајот беше и наградната игра "кој го даде голот". Леле како у живци ми маваа не сте свесни.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не се бунете за рекламите...Мора да има реклами...Инаку од каде Алфа 250 000 евра за да го откупи Шпанското првенство? Или Сител - ПЛ? Па тие телевизии живеат од реклами, сакале-нејќеле ќе не замараат со Лејко и Климе и нивниот ебан пикник во Охрид.

Јас мислам дека пред 2 сезони А1 највеќе отекуваа со реклами. Шлаг на очајот беше и наградната игра "кој го даде голот". Леле како у живци ми маваа не сте свесни.
Во ред е што даваат реклами треба да ги извадат парите и го сваќам тоа, но ако дале 250 000 евра за ПЛ, сигурно за бандини 2000, мислам дека предност треба да има ПЛ. Зошто дале толку многу а да не пуштаат да се гледа во вторник и среда кога има коло? Значи за ништо ги дале, кога веќе ги дале парите давај и преноси, Бандини и Ѓумуш се снимени емисии и можат да се поместат, а фудбалот оди во живо.

Логикава им е без логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom