- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Да де и двата субјекти се опфатени во предходниот пост. :punish:И вие не сте поарни...
Да де и двата субјекти се опфатени во предходниот пост. :punish:И вие не сте поарни...
http://footyroom.com/wigan-athletic-3-2-arsenal-2010-04/Ај некој љубезен да постира видео од головите на натпреварот Виган - Арсенал. Или можеби веќе се постирани назад на страниве, не видов.
Јас одамна ги немам испцуено :helou:Ете.... ја погоди поентата. :back: Коа играат балет ги пцуете, коа играат фудбал ги ставате на аватар. Коа изгледа дека титулата е изгубена некои типци во афект честитаат титула, а откако следната недела ке се уверат дека конкурентите се исти дрва како нив,можда и полоши, надежта се враќа. :smir:
Не се Сител најселска, туку А1 се најселска пошо им ја одстапија Премиер Лига на нив :smir:Уште еднаш докажаа дека се најселска телевизија.. Пу да им ебам гомната и Бандини да им ја ебам!
Не се буните за реклами. На Алфа моментално никој неможе да и парира во давање на реклами. Мислам среде реклами они мене фудбал Реал-Барса ми даваатАбе сите телевизи кај нас се катастрофа.. каде се видело на странскиве телевизии да даваат реклами или нешто слично во тек на утакмица освен на полувреме.. тоа се дешава само кај нас.. и со тоа докажуваат дека се срање...
Аман, барем во 3 сабајле да го даваат прегледов, ама цел нека биде :nerv:
Од тоа Ѓумушите и Шехерезадите не може да се дише веќе, по 100 пати репризирање, џоа пензионериве напамет ќе ги учат.
Во ред е што даваат реклами треба да ги извадат парите и го сваќам тоа, но ако дале 250 000 евра за ПЛ, сигурно за бандини 2000, мислам дека предност треба да има ПЛ. Зошто дале толку многу а да не пуштаат да се гледа во вторник и среда кога има коло? Значи за ништо ги дале, кога веќе ги дале парите давај и преноси, Бандини и Ѓумуш се снимени емисии и можат да се поместат, а фудбалот оди во живо.Не се бунете за рекламите...Мора да има реклами...Инаку од каде Алфа 250 000 евра за да го откупи Шпанското првенство? Или Сител - ПЛ? Па тие телевизии живеат од реклами, сакале-нејќеле ќе не замараат со Лејко и Климе и нивниот ебан пикник во Охрид.
Јас мислам дека пред 2 сезони А1 највеќе отекуваа со реклами. Шлаг на очајот беше и наградната игра "кој го даде голот". Леле како у живци ми маваа не сте свесни.