- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.209
- Поени од реакции
- 23.557
Да те исправам, наредно коло е со Барнсли во среда на гости:smir:
Не го знаев тој податок...Цело време мислам дека со Виган играме..Фала за информацијата..:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те исправам, наредно коло е со Барнсли во среда на гости:smir:
i mnogu malce natprevari davaat eve od slednoto kolo u vtornik i sreda sto se igra samo 1 natprevar ke ima tapa se![]()
Алан Фели мистериозно стана Алан Вајли (повторно)...:tv:
И според обложувалниците Челзи е фаворит сезонава иако тоа ништо не значи:
Челзи 2,1
Манчестер 2,3
Ливерпул 4
Арсенал 9
Не ме бендиса шо Сител не го дадоа дербито Тотенхем - Ливерпул 2:1 ... Фантастичен фудбал беше (ставете си сателитска па се ќе гледате) Незнам кој им ги бира утакмициве ...
Забранети се добри утакмици после 4 саат во недела(мислам дека така беше терминот) тогаш е време за супер интересната македонска прва лига на а1.:uvo:
во недела нека даваат на а1 македонска лига,а шо курац мора на сител да не даваат англисико,да им ебам немиените,ја претеруваат и они,божем некој ќе гледа македонско првенство..Забранети се добри утакмици после 4 саат во недела(мислам дека така беше терминот) тогаш е време за супер интересната македонска прва лига на а1.:uvo:
А ќе има ли преглед на таа???Да,да очекувај дека ќе има од СителНа RTL Хрватската гледав додека бев на одмор, солидна слика и коментатори па можете и на неа да гледате,кој има сателитска.
А ќе има ли преглед на таа???
Во Сабота преност од натпреварот Виган - Манчестер Јунајтед, а во недела Вест Хем - Тотенхем, секако на Сител.
Слабо, слабо, само 2 преноса :wtf2:
А ќе има ли преглед на таа???
Рекоа дека ќе ја давале. Кај не ја даваа со Тотенхем уште оваа ако не ја даваатпаваљда не се луди у понеделник да не пренесуваат
Monday 24th August 2009Liverpool v Aston Villa
21:00Anfield![]()
Рекоа дека ќе ја давале. Кај не ја даваа со Тотенхем уште оваа ако не ја даваат