Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро де си пишал "Нека победи Реал", си кажал желба како фан на Реал.

Таков пост е многу подобар од

"KE VE EBEME OD A DO ZH SITE SO MESI XUXETO NEMA DA ZNAJAT KAJ MU JE GLAJTA IMA DA GI DUPNIME"

Зошто подобар? Од кој аспект, конструктивност? Критичност? Што? Правопис и читливост? Тоа да.
А, контекстот при цитирање е друг. А и како трето, од кај знаеш дека е желба на фан на Реал? Озил игра у Арсенал.
Што се мени тиче, овој е провокатор. :icon_lol:

Шала на страна, да не се зима залет според резултатот на Барса од денес, имаме увек... флуктyирачка историја со Милан. :D Aли воема статично-победничка со Реал!

Човек ќе помисли дека животното само еднаш згрешил со остриот старт над Алвес, па сега се пумпа работата.

Досие во психиатрија си има отворено од порано тој бе.

Eве одново ќе го цитирам клипов.
Да стои некој зад таков човек, нормално е ставање во прашалник објективноста и здраворазумноста (ако е ова збор уствари). ;)

Зошто подобар? Од кој аспект, конструктивност? Критичност? Што? Правопис и читливост? Тоа да.
А, контекстот при цитирање е друг. А и како трето, од кај знаеш дека е желба на фан на Реал? Озил игра у Арсенал.
Што се мени тиче, овој е провокатор. :icon_lol:

Шала на страна, да не се зима залет според резултатот на Барса од денес, имаме увек... флуктирачка историја со Милан. :D
Затоа што не тврдел дека нешто ќе се случи со сигурност и покрај тоа што тој нема директно влијание врз случувањето на тој настан :)

Па и ти си ја отворил темава барајќи паметна дискусија :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не знам зошто уопште се отвора тема за Ел Класико. Секоја утакмица истиот муабет, Пепе животно (па следат клиповите против Гетафе, против циганот Алвес и слични), па од другиве глумците од Барселона и после се знае на што личи темава.
Пред секое Класико читајте ги мислењата од претходната тема и толку, ионака се истите постови цело време барем да не се отвораат теми за џабе.

Ќе биди интересен натпревар дефинитивно..Барса игра лошо, Реал уште полошо..старните постави не се знаат и тешко дека некого ќе ги погоди туку можиме да останиме само на прогнози...тешка утакмица за предвидување и очекувам по едно голче на двете страни...

wot улета во темава. Уште во фан клуб Барса да го донесеме некако и мислам дека сме завршиле добра работа. Тоа ти е еднакво на потегот Росељ во јануар да купи штопер. :D

Шала на страна, да не се зима залет според резултатот на Барса од денес, имаме увек... флуктирачка историја со Милан. :D Aли воема статично-победничка со Реал!

Каква победничка серија имате со Реал у последниве 2-3 години бе? :cautious:
Во Ла Лига класиката Барса нема победа од 2011та...
Од тие 5-0 наваму, Реал има 5 победи, Барса 4 и 6 завршиле нерешено. Барса имаше убедлива низа од 2008 до 2010/11. Последниве 2 (па и 3 со победата у купот) сезони се сврти тркалото. Добредојде.

Од Меси-Чави-Иниеста eрата т.е од 2008 наваму секоја можна утакмица ја играм за Барса. Е сеа осеќам дека Реал ќе победи, не знам зошто, да пишам у темава дека така ќе одиграм. :D

Бејл и Роналдо по еден гол, прогноза од мене.

Само едно нешто посакувам. Бејл да не го започне мечот.

Каква победничка серија имате со Реал у последниве 2-3 години бе? :cautious:
Во Ла Лига класиката Барса нема победа од 2011та...
Од тие 5-0 наваму, Реал има 5 победи, Барса 4 и 6 завршиле нерешено. Барса имаше убедлива низа од 2008 до 2010/11. Последниве 2 (па и 3 со победата у купот) сезони се сврти тркалото. Добредојде.

Де бе па и ти, на најефтините провокации падна, шо ќе се десеше ако со ова си го изладев? :icon_lol:

fSNMTkQ.jpg

Тука големи луѓе знаат да капитулираат. Се плашам јас, затоа ме нема. Ич не се запазува конотација на напишаното.
Него, сакам да го видам Бејл и јас, океј ми е, и може да даде шутни-бутни гол на среќа. За повеќе, сумљам.

wot улета во темава. Уште во фан клуб Барса да го донесеме некако и мислам дека сме завршиле добра работа. Тоа ти е еднакво на потегот Росељ во јануар да купи штопер. :D

Незнам тие фан клубовите уште малку како не се потрудат да ги скријат.. башка што ги нема во нови мислења.

Иначе ми се свиѓа шутирањето на Нејмар од далеку, онака, ко wild card ми е. Абе, ѓуптин. :D

Де бе па и ти, на најефтините провокации падна, шо ќе се десеше ако со ова си го изладев? :icon_lol:

fSNMTkQ.jpg

Ајде ајде не се вади сеа. :D Се глеа дека немаш искуство, прав Барса фан бој ќе постираше вакво нешто:

fSNMTkQ.jpg

:icon_lol:

Сакам реал да тепа, искрено. Барса ги нејќам, не ни сум ги сакал некад.
А од друга страна после не знам колку години ќе гледам ел класико, зошто додека беше мурињо одев во театар на претстава и боље ми беше. Сега се надевам ќе гледам фудбал, фудбал.

So dodavanja Valdes - Pike - Fabgregas - Pike - Valdes moj sovet bi ti bil bolje Aston Villa - Sanderlend za da gledash fudbal, fudbal.
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 01:44 ---
Inache tipuvam pobeda na Barca od 1-0 i crven karton za real...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom