Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема некоја предвидливост натпреваров...

Најсмешни ми се клиповите потпишани као у стил "Real animals bla bla" и треба да има остри стартови од истите. И коа ќе го вметнат во видеото овој дел со Алвес и Пепе и као цела Барса иде да се буни кај судијата пошо изглеаат као и нив да ги здоболело, ми се сере. И после црвениот, Пепе споредуван со некој праисторискомитски суштества, бидејќи Алвес неможел да стане(?). Пропаганда.

Аххххххххх истото пак истото , ајде малце постови за тактика , формации , тренерски надмудрувања , заборавете ги еднаш тие црвени картони , Пике и Алвес бла бла бла.

Човек ќе помисли дека животното само еднаш згрешил со остриот старт над Алвес, па сега се пумпа работата.

Досие во психиатрија си има отворено од порано тој бе.

Човек ќе помисли дека животното само еднаш згрешил со остриот старт над Алвес, па сега се пумпа работата.

Досие во психиатрија си има отворено од порано тој бе.

Не е крив Пепе и неговите стартови што не можете гол да дадете на Милан. После сабота, ако направи ваков старт напиши нешто, до тогаш можеш да пишеш нешто паметно ако воопшто знаеш нешто такво.

Не е крив Пепе и неговите стартови што не можете гол да дадете на Милан. После сабота, ако направи ваков старт напиши нешто, до тогаш можеш да пишеш нешто паметно ако воопшто знаеш нешто такво.

:pos:

А што има врска тоа со вечерашниов натпревар.
Значи забрането е да се потсетиме на тоа што направил животното. ОК. :ROFLMAO:

:pos:

А што има врска тоа со вечерашниов натпревар.
Значи забрането е да се потсетиме на тоа што направил животното. ОК. :ROFLMAO:

Па од прва страна до тука само глупости има од тебе. Чисто ме интересира дали можеш да кажеш/напишеш нешто паметно, дали има такво нешто во тебе

Па од прва страна до тука само глупости има од тебе. Чисто ме интересира дали можеш да кажеш/напишеш нешто паметно, дали има такво нешто во тебе

Еј имаш право, што паметен пост си пишал ти, сигурно многу памет треба за ова:

Нека победи РЕАЛ !

Еј имаш право, што паметен пост си пишал ти, сигурно многу памет треба за ова:

Епа тема Реал Барса, мислње за кој да победи, што има толку лошо во тоа ? Се однесува на насловот на темата

Па добро де си пишал "Нека победи Реал", си кажал желба како фан на Реал.

Таков пост е многу подобар од

"KE VE EBEME OD A DO ZH SITE SO MESI XUXETO NEMA DA ZNAJAT KAJ MU JE GLAJTA IMA DA GI DUPNIME"

Па добро де си пишал "Нека победи Реал", си кажал желба како фан на Реал.

Таков пост е многу подобар од

"KE VE EBEME OD A DO ZH SITE SO MESI XUXETO NEMA DA ZNAJAT KAJ MU JE GLAJTA IMA DA GI DUPNIME"

Џабе се трудиш, на овие и да нацрташ нема да им е јасно некои работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom