Барби

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
art-big-29653.jpg

Барби 46 години на пазарот, и сеуште успешна како некогаш, или да бидеме реални многу поуспешна....

Барби, тоа се 46 години без апсолутно ниту една брчка, со бескрајно долги нозе, со прекрасна облека и раскошно деколте. Нејзините размери се сон за мажите. 46 години ја пушта својата долга коса да и лета слободно, насмевката е секогаш совршена, облеката прекрасна...

Ја сакаа порано, ја сакаат и ден денес.
Сон на секој маж, но и сон на секое девојче...
Јас си чувам една барбика од пред 7 години, што татко ми ми ја купи кога бевме у Грција, многу ми значи.
Сигурно и вие имате по некоја барбика дома?
Што всушност претставуваше барби за вас?
За мене беше повеќе од кукла...сакав да бидам како неа и и се восхитував...можеби ради тоа се офарбав плава:wink::wink:

Како и да,
сакам да напишете нешто за барби, затоа што знам дека била дел од животот на секоја жена и девојка!
transpa.gif
transpa.gif

transpa.gif
transpa.gif
transpa.gif
transpa.gif

Темава..:pos:
Ме потесеќа на темата од сајберлејди за штрумфовите.:lud:
Сум играла со барби како малечка, до 6-7 години и после тоа не ни сакав да ги видам. Никогаш не биле ништо повеќе од обични кукли за мене.:icon_lol:

:pos::pos::pos:

Na kerkickata i kupiv Barbie.Stvarno e kvalitet,da ne recam statusen simbol za kukla,ama proporciite nekako mi izgledaat mnogu nerealni.Nekako preterano dolgi noze i epten tesna polovina.Inace e stvarno dobra.

Сестра ми имаше кога беше мала. Ама сега колку што знам попознати и екосплоатирани се Bratz отколку барби и кен. Во америка посебно, многу мали девојки кои си имаат проблеми со тежина си набиваат комплекси поради многуте хамбургери и помфрити што им ги купуваат мама и тато од МекДоналдс.

strumics напиша:
Na kerkickata i kupiv Barbie.Stvarno e kvalitet,da ne recam statusen simbol za kukla,ama proporciite nekako mi izgledaat mnogu nerealni.Nekako preterano dolgi noze i epten tesna polovina.Inace e stvarno dobra.

Да, имаше некоја статија како би изгледала Барби во вистински пропорции, би имала предолг врат, нозе незнамколкави и претесен струк, ептен некако нереално, сега не се сеќавам точно на бројки а ме мрзи да барам. Али за кукла нема проблем, све иде.

Ми купуваа барби порано...имав неколку ама ми беше кејф да им ги вадам главите по секоја цена :raz:
Уште чувам една ама косата почна да и паѓа пред некое време...:icon_conf:icon_lol:

jas nikogash ne sum igrala so barbiki..imav 2 kolku da im napraam kejf na moine zsh mislea deka ne sum nesho vo red zato sho ne sakam da igram so kukli :)

МаРиНа`Ох напиша:
jas nikogash ne sum igrala so barbiki..imav 2 kolku da im napraam kejf na moine zsh mislea deka ne sum nesho vo red zato sho ne sakam da igram so kukli :)

Повеќе сакав да си играм со едно жолто порше шо го имав...си го сакав највише на СВЕТ!!
поршенце малечко.......
:icon_conf:wink:

Јас пак како малечка не си играв многу со кукли.
Имам постар брат и ми беше идол... во се го имитирав.
Играв џамлии, дури имав и кожичка со ластиче за заштита на раката, играв камај, сервис итн.

Јас само знам дека секогаш им ги корнев главите кога бев на гости кај братучетките.

cyberlady напиша:
Барби личи на Мене.
:)

Оооо па мора да си многу убава, ама глупава...јебеш га таква е Барби:pipi:

Ја мразам Барби затоа што воопшто не е природна и нема смисла за хумор и е многу препотентна и дигната фацка и се смее како циник :( умри бе Барбииии

како мала бев опседната да правам облеки за Барби и цело време шиев нешто, се боцкав со тоа иглите, многу си играв со нив, пошо бев најмала на улица, никој не ме друќеше и морав сама да си направам да ми биде интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom