Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фората е што никако не можам да префрлам од касета на компјутер, конвертирањето не е проблем после тоа... Ми треба програмче за од VHS на компјутер да снимам

Kako gi povrzuuvas VCRot so PCto ? Treba da imas ili graficka so VideoIn vlez ili Captrure Card isto so VideoIn vlez. Toa Iuvcr sto si go simnal mislam deka e za capture na slika od Tv kartica, da snimis recimo film od TV ali verovatno imas TV/Capture kartica pa daj pojse info koja e. Procitaj tuka i tuka na vtoriov link ima eden post za crn ekran

тоа ти е адобе флеш...и е правено во адобе флеш...лол
0,1425,sz=1&i=159023,00.gif

Omg го имаш адолбево ај дајте ми линк од Флеш ЦС3 Профешнал Го сакааам!

може некој да ми даде торент за xp sp3 со вградена виста тема

Некој да знае како да спојам субтитри на дивикс филм, оти си го симнав хивикс, го конвентирав во дивикс за да ми го чита двд на телевизор, па си најдов субтитри ги ставив сите на диск и суб и срт и оној со двете сс и никој од трите не го чита. а ги читаше прво. нешто треба сигурно дополнително да направам. Некој знае што?:smir:

Некој да знае како да спојам субтитри на дивикс филм, оти си го симнав хивикс, го конвентирав во дивикс за да ми го чита двд на телевизор, па си најдов субтитри ги ставив сите на диск и суб и срт и оној со двете сс и никој од трите не го чита. а ги читаше прво. нешто треба сигурно дополнително да направам. Некој знае што?:smir:

На ДВДто ќе ги пуштиш прво преводите (селектираш па ентер или subtiotle или нешто на далинското...) па после ке го пуштиш филмот.

Да не знае некој случајно некоја програма или веб страна за бесплатно јавување.Еден пријател од русија ми кажа дека имало такво нешто тој се јавувал некогаш и дека преку тоа што се јавувал било бесплатно и сигурен е дека тоа не е скајп.

Ај ако може crack/activation key за kaspersky anti-virus 2009 i kaspersky internet security :smir:

Да не знае некој случајно некоја програма или веб страна за бесплатно јавување.Еден пријател од русија ми кажа дека имало такво нешто тој се јавувал некогаш и дека преку тоа што се јавувал било бесплатно и сигурен е дека тоа не е скајп.

SMSlisto
nonoh.net
lowrate voip

za vo poveke zemji niz evropa za fiksnite se besplatni ,ama sepak za acount moras da kupuvas najmalce 10 evra koi posle gi koristis.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom