Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ае знае некој кај да најдам ACID MUSIC STUDIO 7.0 или ACID PRO 7.0, али полна верзија пошо демо само наоѓам по нетов... Ај ако знае некој нека каже...

ми треба некоја програма за симнување на флеш анимации од интернет. знае некој каде да најдам?

Ае знае некој кај да најдам ACID MUSIC STUDIO 7.0 или ACID PRO 7.0, али полна верзија пошо демо само наоѓам по нетов... Ај ако знае некој нека каже...

ПП

ми треба некоја програма за симнување на флеш анимации од интернет. знае некој каде да најдам?

Тука

Ми треба некое програмче за конвертирање на txt во srt..конкретно значи се работи за да иам превод на двд коа ке го пуштам зш двд-то не чита txt...некој??
однапред благодарам..
..сакате тука пастирајте сакате по ПП..сеедно:helou:

Ми треба некое програмче за конвертирање на txt во srt..конкретно значи се работи за да иам превод на двд коа ке го пуштам зш двд-то не чита txt...некој??
однапред благодарам..
..сакате тука пастирајте сакате по ПП..сеедно:helou:

Google - Download Subtitle Workshop 4.0

барам guitar pro 5 цела
И винамп некоја понова верзија!

дајте некој линк за некој CAD програм :)
барам веќе некое време ама неможам да најдам...

Само што пишав на Google и ПРВО ми го даде, незнам како не си можел да најдеш (или те мрзи)
http://www.brothersoft.com/autocad-download-51230.html
Не дека ме мрзи јас најдов некој така ама мислев некој проверен :)
тоа со google е проверено се таму ама некако не ми иде со кракирани а неможам ни да си дозволам да си платам за лиценца атм...
Сепак фала за помошта:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom