Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sony Vegas-от е супер,само јас никаде не сретнав опција за да можам да сечам дел од некое видео.Има ли таква опција,или дајте некоја по почетничка програма за оваа работа

За обична обработка Windows Movie Maker, за професионална обработка Sony Vegas 9 :)

Ја незнам што не е јасно тука

Ја незнам што не е јасно тука

Мене барем не ми е јасно како во Vegas (ако има) да сечам видео и да ми биде посебен исечокот,ако неможе,а и да може ако знаете кажете друго софтверче што е специјализирано за тоа(а.к.а поедноставно) :smir:

Мене барем не ми е јасно како во Vegas (ако има) да сечам видео и да ми биде посебен исечокот,ако неможе,а и да може ако знаете кажете друго софтверче што е специјализирано за тоа(а.к.а поедноставно) :smir:

Чекај сеа, сакаш само да исечеш дел или сакаш да исечеш дел и истиот тој дел да го зачуваш ?

Ако сакаш само да исечеш дел ондак земи си Sound Forge. Со него мошеш да сечеш делови.

Чекај сеа, сакаш само да исечеш дел или сакаш да исечеш дел и истиот тој дел да го зачуваш ?

Ако сакаш само да исечеш дел ондак земи си Sound Forge. Со него мошеш да сечеш делови.

Не,не,не сакам да го исечам и да го зачувам,а правам муабет за видео,а ако може со S.F да се едитира и видео,ондак не сум знаел.

Значи-сечам и зачувувам

Не,не,не сакам да го исечам и да го зачувам,а правам муабет за видео,а ако може со S.F да се едитира и видео,ондак не сум знаел.

Значи-сечам и зачувувам

Абре јас мислев за песни правиш муабет :/
Е незнам за ова што да ти кажам, јас неам чепкано многу многу околу ова, али другари што прават такви работи знам користат Sony Vegas :toe:

Барам програма за правење мозаици...мислам од повеке слики да ми направи една која е како мозаик мислам дека знаете за што ви зборувам.Ако има некој ваква програма или ако знае некоја нека каже ве молам

Барам програма за правење мозаици...мислам од повеке слики да ми направи една која е како мозаик мислам дека знаете за што ви зборувам.Ако има некој ваква програма или ако знае некоја нека каже ве молам

Photoshop само тоа ти е лекот...

ми треба bat to exe compiler.. ако најде некој нека пушта линк на пп... и глејте шо побрзо

Photoshop само тоа ти е лекот...

ми треба bat to exe compiler.. ако најде некој нека пушта линк на пп... и глејте шо побрзо

Пиши на Google bat to exe compiler ќе ти извади еден тон компајлери/конвертори.

Веќе два дена гуглам и не можам да најдам асален видео едитор.

Ми треба сечење, лепење, монтирање слики, звуци, текст и слични срања во едно :)

Факинг бед секторс , има некое чаре или да го акнам хароф од земја ??? у пизду матер мораф се да испобришам и клипови и музика фулл бед секторсссс .. однапред и одназад плагодарам .. :uvo:

Факинг бед секторс , има некое чаре или да го акнам хароф од земја ??? у пизду матер мораф се да испобришам и клипови и музика фулл бед секторсссс .. однапред и одназад плагодарам .. :uvo:

Симни си HDD REGENERATOR и види дали ќе поправи некој бед сектор. НЕ сум сигурен, но мислам дека во АМЦ имаат специјална машина за таква намена така да прашај таму.

Симни си HDD REGENERATOR и види дали ќе поправи некој бед сектор. НЕ сум сигурен, но мислам дека во АМЦ имаат специјална машина за таква намена така да прашај таму.

фала другар, али ми беше сеа да не трошам пари послем празнициве кнап е у пм , и затоа , ај ке пробам со тоа регенераторот ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom