Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли некој да ми даде линк од каде да ги симнам Spyware Doctor и Nod32 сакам да правам целосно чистење на компјутерот па ако е дозволено да се праќаат вака линкови дај помогнете.:smir:
Ако може и мене по ПП...и ако може TuneUp UtitlesПП :smir:
можеби веќе некој побарал ваква програма али ме мрзеше да листам наназад ... :kesa:
барам програма за Uninstal на програми кој не ми се покажуваат во Add/Remove Programs во CP ..
Aко знаеш тоа да го напишеш во google ќе си најдеш сам.dali mozi nekoj da mi prati krak po PP za Easy MP3 Downloader 3.0.1.6...
Нема на готово ,јас веќе го најдов.pa da mozev da najdam nemase da baram na forum...
Google -> REVO Uninstallerможеби веќе некој побарал ваква програма али ме мрзеше да листам наназад ... :kesa:
барам програма за Uninstal на програми кој не ми се покажуваат во Add/Remove Programs во CP ..
Google -> REVO Uninstaller
И за мене некоја програма за пуштање музика освен winamp и WMP ?
епа напрај јас сликата иста резолуција со резолуцијата на видеото и ке ти одеМи треба софтверче со кое ќе можам да ја зголемам сликата на видеото,да фокусирам некој дел од сликата на некое видео за да ми оди на цел екран на пр.
помош