Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Програма за издвојување на слики од видео? Да стопирам секвенци од видео и да ги вадам како слики.

Програма за издвојување на слики од видео? Да стопирам секвенци од видео и да ги вадам како слики.

Со било која програма за гледање филмови имаш опција да извадеш скриншот

ми треба едно програмче се вика Edison 4.
ај ако може некој да најде фулл вер. нека пише ПП, јас го барав ама никако да најдам целосна верзија.
фала однапред. :smir:

Print Screen копчето од тастатурата ќе ти заврши работа.

Само најди си крак за него, пошо после 5 пати стискање, се укочува и треба да го платиш :):):)

за Print Screen прааш маабет? как може да окоче бе човек јас го стискам по 10 пати на ден и не ми окочува или грешка сум нешто?:smir:
Print Screen копчето од тастатурата ќе ти заврши работа.

Само најди си крак за него, пошо после 5 пати стискање, се укочува и треба да го платиш :):):)

ми треба едно програмче се вика Edison 4.
ај ако може некој да најде фулл вер. нека пише ПП, јас го барав ама никако да најдам целосна верзија.
фала однапред. :smir:
Провери ПП:smir:

Едно прашање,не знам што е работава со download.com не сака да ми ја отвори.Прашав неколку пријатели ја отвора кај нив... :S
тим4е сепак фала. :helou:

Едно прашање,не знам што е работава со download.com не сака да ми ја отвори.Прашав неколку пријатели ја отвора кај нив... :S
тим4е сепак фала. :helou:

Пробај преку еxplorer

за Print Screen прааш маабет? как може да окоче бе човек јас го стискам по 10 пати на ден и не ми окочува или грешка сум нешто?:smir:

Провери ПП:smir:
Тим4е јас проверив за таков крак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom