Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не ми треба емулаторот ми треба само биос од пс2

Некој ако може да ми понуди некоја добра програма за обработување на видеа ? Фала однапред.

Некој ако може да ми даде програма со која ке можам да конвертирам DVD во AVI, но да биде лиценцирана, зошто симнав некои програми, но не можам да најдам лиценца за нив.

Некој ако може да ми даде програма со која ке можам да конвертирам DVD во AVI, но да биде лиценцирана, зошто симнав некои програми, но не можам да најдам лиценца за нив.
Total Video Converter

Drugar jas imam ede program go imam probano mnogu e dobar
"Win Avi Video Converter" se vika
Jas toj so go imam so ima serial
Ako ne mozes da go najdes pisi e-mail ili MSN i ke ti go pustam

Програма за restore на загубени видеа во Windows movie maker?Ако постои некоја...

Програма за restore на загубени видеа во Windows movie maker?Ако постои некоја...

Види ова...
To restore the collections file

1. Close Windows Movie Maker.
  2. In My Computer or Windows Explorer, locate the folder that contains the backup copy of the collections file Mediatab.dat.
  3. Select the Mediatab.dat file.
  4. On the Edit menu, click Copy.
  5. Open the following folder: \Documents and Settings\UserAccountName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Movie Maker
  6. On the Edit menu, click Paste.

Види ова...
To restore the collections file

1. Close Windows Movie Maker.
  2. In My Computer or Windows Explorer, locate the folder that contains the backup copy of the collections file Mediatab.dat.
  3. Select the Mediatab.dat file.
  4. On the Edit menu, click Copy.
  5. Open the following folder: \Documents and Settings\UserAccountName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Movie Maker
  6. On the Edit menu, click Paste.
Неможам да го најдам тоа mediatab.dat на search го барав го нема...а ова другото напраив се,и во тоа под 5. шо е отвара и има таму mediatab.dat...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom