Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако може некој да ми прати линк за download на DirectX 10 за Vista Ultimate Edition 32-bit, се утепав барајќи цел ден и никако да најдам.:toe::toe::vozbud::pos2:

ми треба програма за претварање на песни од моно во стерео ако има некој ?

iksi_str напиша:
Ај ако може некој да ми прати линк за download на DirectX 10 за Vista Ultimate Edition 32-bit, се утепав барајќи цел ден и никако да најдам.:toe::toe::vozbud::pos2:

Друже, у виста многу многу не се разбирам, али го нема на која игра или нешто така ? Дека јас на Windows XP го инсталирав со Nero-то.
т.е. Во самата инсталација на Nero си имаше DirecetX 10

Janev напиша:
ми треба програма за претварање на песни од моно во стерео ако има некој ?

Провери ПП.

Ми треба програм за заклучување фајлови со пасворд(лесна за користење).Фала однапред:helou:

Se izvinuvam ako ne mu e mestoto na mojot post tuka...ama ako ima nekoj da mi prate preku pp registration key za Downlaod Direct :) fala odnapred

Малце неук во оваа област ама да прашам. Барам некој програм за сечење на песни (пример имам една трака што е создадена од 5-6 песни залепени една до друга и сакам да ги разделам).

Thanks in advance

Малце неук во оваа област ама да прашам. Барам некој програм за сечење на песни (пример имам една трака што е создадена од 5-6 песни залепени една до друга и сакам да ги разделам).

Thanks in advance

Земи ја Audacity, бесплатна програма е или Sony Sound Forge за професионална обработка на песни.

dali nekoj znae zosto vo Windows Movie Maker ako pravam video so sliki i ako e podolgo od 2 minuti programata se isklucvit..

zdravo
mi treba nekoe programce za da mozam da sredam fotografii t.e od edna slika da isecam nekoj del i da go vmetnam vo drugata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom