Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми треба некоја програма за да можам да си ја сменам MAC адресата...?
aко може ПП..

Хмм... јас еднаш имав проблем со MAC и како што знам јас мислам дека само провајдерот може да ја менува MAC адресата ... :/

Бтв... разгледај ТУКА.

ми треба некоја програма за да можам да си ја сменам MAC адресата...?
aко може ПП..
Зависи дали дозволува операторот да се конектираш на нет со друга mac адреса. Можеш да ја смениш со etherchange.

Ако си на телекабел може со etherchange, испробано. А со тоа нели ти се мења и IP адресата.

Сакам компјутерот да се изгаси во (на пример) 16 часот, а јас од 14 натака нема да сум дома. Епа барам програма која ќе може да го реализира тоа, т.е. да го згасне компјутерот без разлика дали се спушта нешто преку торент, има отворен броусер или некоја друга програма. Ме сфативте ваљда. Фала однапред.

Сакам компјутерот да се изгаси во (на пример) 16 часот, а јас од 14 натака нема да сум дома. Епа барам програма која ќе може да го реализира тоа, т.е. да го згасне компјутерот без разлика дали се спушта нешто преку торент, има отворен броусер или некоја друга програма. Ме сфативте ваљда. Фала однапред.

Одиш во RUN и пишуваш:

C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t XXXXXXXXX

Место иксовите, стави време ама во СЕКУНДИ. Малку ќе треба да пресметуваш, ама тоа е :)

C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t 7200

Вака ќе се изгаси за 2 саати одкога ќе стиснеш ЕНТЕР :)

А нема ли некоја програма, која би користела и за поставување на компјутерот во stand by, освен за гасење?

А нема ли некоја програма, која би користела и за поставување на компјутерот во stand by, освен за гасење?

И ова можеш без програма :)

Оди таму кај што местиш Screen Saver, кликни на Power Options, и таму намести за колку минути/саати одкога ништо нема да чепнеш на компјутерот да оди во Stand By

Иначе ако толку сакаш програма, пробај си некоја од овие

Ако си на телекабел може со etherchange, испробано. А со тоа нели ти се мења и IP адресата.

На Cable Tel сум корисник.инаку знам дека можеше да се мењава МАЦ адресата порано...ама сеа не знам.. :)
btw фала на помошта..

Jas baram pomos od bilo koj/a da mi kaze kako da napravam virtuelno cd za da ja igraam fifa 08?:toe::toe:
ако веке го имас ЦД то а сакаш играта да ја играш без ЦД земи си Виртуал Драјв или Алкохол 120%.. ако сум разбрал греска објасни зшо станува збор

Jas baram pomos od bilo koj/a da mi kaze kako da napravam virtuelno cd za da ja igraam fifa 08?:toe::toe:

Аман бе човек па ти објаснив по мсн како да го направиш виртуелното ЦД. Се сеќаваш дека немаше инсталирано daemon tools ( или некоја слична програма), а инсталациониот фалј што си го симнал ти беше направен како image.
Ако добро се сеќавам ( после моето објаснување ), ти ми кажа дека ја инсталирал играта или...?:toe:

Dali moze nekoj da mi kaze nekoja programa za vrakanje na podatoci se rabori za --microsoft excel-- ispromeniv podatoci i mu dadov SAVE dali ima sansi da se povratat starite podatoci so se ?

tnxx

Dali moze nekoj da mi kaze nekoja programa za vrakanje na podatoci se rabori za --microsoft excel-- ispromeniv podatoci i mu dadov SAVE dali ima sansi da se povratat starite podatoci so se ?

tnxx

да пробаш со system restore да го вратиш pc?
или види тука некоја програма..
поз

да пробаш со system restore да го вратиш pc?
или види тука некоја програма..
поз

Не може со system restore пошто преку system restore само програмите се вракат а податоците не се вракат ипак фала

Пробав многу програми али не успејав ни со една пошто не е избрисан фајалот туку е променет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom