Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи дали дозволува операторот да се конектираш на нет со друга mac адреса. Можеш да ја смениш со etherchange.ми треба некоја програма за да можам да си ја сменам MAC адресата...?
aко може ПП..
Сакам компјутерот да се изгаси во (на пример) 16 часот, а јас од 14 натака нема да сум дома. Епа барам програма која ќе може да го реализира тоа, т.е. да го згасне компјутерот без разлика дали се спушта нешто преку торент, има отворен броусер или некоја друга програма. Ме сфативте ваљда. Фала однапред.
А нема ли некоја програма, која би користела и за поставување на компјутерот во stand by, освен за гасење?
Ако си на телекабел може со etherchange, испробано. А со тоа нели ти се мења и IP адресата.
ако веке го имас ЦД то а сакаш играта да ја играш без ЦД земи си Виртуал Драјв или Алкохол 120%.. ако сум разбрал греска објасни зшо станува зборJas baram pomos od bilo koj/a da mi kaze kako da napravam virtuelno cd za da ja igraam fifa 08?![]()
Jas baram pomos od bilo koj/a da mi kaze kako da napravam virtuelno cd za da ja igraam fifa 08?![]()
Jas baram pomos od bilo koj/a da mi kaze kako da napravam virtuelno cd za da ja igraam fifa 08?![]()
Dali moze nekoj da mi kaze nekoja programa za vrakanje na podatoci se rabori za --microsoft excel-- ispromeniv podatoci i mu dadov SAVE dali ima sansi da se povratat starite podatoci so se ?
tnxx